2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا باشه نمیشه؟

نه.چون زیبایی درمانی محسوب نمیشه و برای منی که معتقدم اشکال داره

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نه.چون زیبایی درمانی محسوب نمیشه و برای منی که معتقدم اشکال داره

ببخشید عزیزم ولی دکتر بیهوشی؛پرستار اتاق عمل.ریکاوری و....

اونجا هم آقا هست

برای من ۱ پرستار خانم و دوتا آقا و یه دکتر بیهوشی که آقا بود تا قبل بیهوشی تو اتاق عمل بود دیگه بعدشو و درحال عمل رو نمیدونم

پس لااقل یه دکتر خوب رو انتخاب کن فارغ از جنسیت

ببخشید عزیزم ولی دکتر بیهوشی؛پرستار اتاق عمل.ریکاوری و.... اونجا هم آقا هست برای من ۱ پرستار خانم ...

دکترخوب مرد توشهرخودمون میشناسم ولی اولویتم با زن هست توشهرمانیست

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دکترخوب مرد توشهرخودمون میشناسم ولی اولویتم با زن هست توشهرمانیست

خودمم دکترم خانم بود.البته چون دوستم و یکی از آشناهامون پیشش عمل کرده بود و خیلی قشنگ بود به نظرم

منم عمل کردم و ناراضیم.گفتم طبیعی و الان زیادی طبیعیه

اگه طبیعی میپسندی لیلا ملکی خوبه.از جهت تنفس و شکل طاهری خوبه اما دلخواه من نیست

اگه دکتر خوب میشناسی پیش همون برو.به خدا به ریسکش نمیارزه.عمل ترمیمی واقعا سخته و هزینه بر

خودمم دکترم خانم بود.البته چون دوستم و یکی از آشناهامون پیشش عمل کرده بود و خیلی قشنگ بود به نظرم م ...

نه طبیعی نمیخوام.البته بینیم استخوانیه و کمی قوزداره ولی ازجلو خوبه خیلیا میگن عمل نکن.ولی قوزه رو اعصابمه

نه طبیعی نمیخوام.البته بینیم استخوانیه و کمی قوزداره ولی ازجلو خوبه خیلیا میگن عمل نکن.ولی قوزه رو ا ...

پس عمل کنی خیلی خوشگل تر میشی همون قوز هم بره

دقیقا میخواستم بهت بگم طبیعی نکن

من جوگیر حرفهای بقیه شدم که طبیعی خوبه و همیشه مده

الان بینی قبلیم رو دارم فقط یکم سرش اومده بالا. قبلا استخوانی بود فقط یکم افتادگی داشت

الان ازش بدم میاد دلم نیمه فانتزی میخواد

یه دکتر مطمئن پیدا کن عزیزم.هم داری هزینه میکنی هم به هرحال سختی بعد عمل رو میخوای بگذرونی.وقتی دکترت خوب باشه نتیجه هم عالی میشه و همه اینا میارزه برات

رویا لطفی یگانه (اگه اسمشو درست یادم مونده باشه) ازش نمونه قشنگ نیمه فانتزی دیدم.میخوای یه تحقیق بکن درباره ش

پس عمل کنی خیلی خوشگل تر میشی همون قوز هم بره دقیقا میخواستم بهت بگم طبیعی نکن من جوگیر حرفهای بقی ...

ممنون گلم از راهنماییهای خیلی خوبت