2777
2789
عنوان

عاطی 74

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 25 پست
سر همه چیش داستان داریم از آیین نامه دادن و گواهی نامه گرفتنش بگیر تا نهار و شامش دخترا هم شدن عین خ ...

برادرزاده هات هنوز پیش تو هستن؟

پدرشون ازدواج نکرد؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
برادرزاده هات هنوز پیش تو هستن؟ پدرشون ازدواج نکرد؟

اره گلم هنوز پیش خودمن به لطف خدا ❤️ نه داداشم چنان ضربه ای خورده که دیگه فکر ازدواجو نمیکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم هنوز پیش خودمن به لطف خدا ❤️ نه داداشم چنان ضربه ای خورده که دیگه فکر ازدواجو نمیکنه

آفرین بهت

خدا بهت توان بیشتر بده 💞

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
آفرین بهت خدا بهت توان بیشتر بده 💞

ممنونم ❤️❤️❤️ همیشه شاد سلامت و سربلند باشید ♥️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

عزیزم ببخشید چون تو بعضی تاپیک ها دیدم که ازدواج دومتون هست می پرسم، همسرتون با حضور برادر زاده هاتون  مشکلی ندارند؟ 

عزیزم ببخشید چون تو بعضی تاپیک ها دیدم که ازدواج دومتون هست می پرسم، همسرتون با حضور برادر زاده هاتو ...

سلام عزیزم حقیقتش همسرم عادت دارن به خونه شلوغ و رفت و امد شلوغ و از اول هم خودشون گفتن که دخترا بیان پیش خودمون خدا رو شکر که تا الان موردی نبوده

سلام عزیزم حقیقتش همسرم عادت دارن به خونه شلوغ و رفت و امد شلوغ و از اول هم خودشون گفتن که دخترا بیا ...

خیلی عالی، خوشحالم براتون همسر خوبی دارید 

ان شاء الله خوشبختیتون مستدام و بچه ها هم عاقبت به خیر بشن ❤️

خیلی عالی، خوشحالم براتون همسر خوبی دارید  ان شاء الله خوشبختیتون مستدام و بچه ها هم عاقبت به ...

فدای شما ممنونم و بهمچنین ❣️❣️❣️

عاطی رو اگه پیدا کردین تگ میکنید لطفا

چشم