2777
2789

من هفته پیش فهمیدم متاسفانه تبخال تناسلی گرفتم و سوزش دارم دکتر رفتم آزمایش  زگیل تناسلی هم نوشته انجام دادم نتیجش نیومده ..خواستم ببینم خوب میشم یا

بازم برمیگرده ..بعد ازاین که فهمیدم این مشکل و دارم از شوهرم متنفر شدم همش حالم اصلا خوب نیست یک هفته اس تبخال خوب نمیشه سرما هم خوردم شدید...میدونید چی بیشتر ناراحتم میکنه اینکه شوهرم میگه ازمن نگرفتی حتما بایکی رابطه داشتی!!!!!زندگی من از اون زندگی های داغونی که اگه سرطانم بگیرم شوهرم میگه ببین چیکار کردی که مریض شدی..همراه و همدردروزای سختم نیس ..شبا جاش و جدا کرده که مبادا بهش منتقل بشه خیلی حالم داعونه میشه لطفا کمی دلداریم بدین بگین که من مقصر نیستم باید کنارم می‌بود تا خوب شم میترسم زگیل هم داشته باشم که رسما دیگه طردم میکنه خیلی تنهام به کسی نمیتونم حرفم و بگم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت ازمایش بده معلوم میشه از خودش گرفتی بفرستش برا آزمایش حتی اگه باهاش مشکل داری میتونی جدا ...

مطمئنم ازاون گرفتم چون باهیچکس جز همسرم نیستم ...کجا آزمایش میگیرن

نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما اگه خودت رابطه ای با کس دیگه ای نداشتی شوهرت خیانت کرده

این بیماری درمان داره و از بین میره علایمش ولی ویروسش تو بدن میمونه مگه اینکه سیستم ایمنی بدنت پسش بزنه

هم زگیل تناسلی هم تبخال تناسلی

زگیل به این راحتیا نیست اولاً. 

در ثانی به اون اجازه بده دور شه بعد از درمان معلوم میشه که اشتباه از کی بوده. 

زگیل اگر باشه کنترل میشه و اینکه سوزش التهاب و عفونت رو شامل میشه نه لزوماً زگیل

من یه دفعه اوایل ازدواجم گرفتم وای یادم میاد چقدر دردناک و بد بود یک هفته مردم اتیش گرفته بودم جاشم زخم شد تا چند سال ردش بود دکتر تا معاینه کرد گفت شوهرت چطور ادمیه گفتم عین چشمام بهش اعتماد دارم گفت پس چرا تبخال زدی😏من که به شوهرم مطمئن بودم ولی نمیدونم از کجا گرفتم از رابطه دهانی یا اینکه اون زمان استخر خیلی میرفتم و همه جا میشستم

باز خداروشکر همون یبار بود و دیگه اذیتم نکرد شما هم به همسرت تهمت نزن اگه چیزی ازش ندیدی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

مگه فقط با رابطه انتقال پیدا میکنه؟

پس تو گوگل اینهمه راه انتقال نوشته چیه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
شوهرت اگه خیانت نکرده و تو هم خیانت نکردی پس از کجا اومده  کار خودشه حتما

خدا شاهده من از بچگی به خاطر جو خانوادگی که داشتم ترس از روابط اجتماعی حتی با مردغریبه رو داشتم جه برسه جنسی