2777
2789
نمیشه عزیزم  حتما آشنایی چیزی بوده وارد اکانت شده

هیچکس اکانتم رو نداره گوشیم دست خودمه هیچکس به جای من پست نمیزاره بعدم همه این تعلیقی رو میشناختن

هیچکس اکانتم رو نداره گوشیم دست خودمه هیچکس به جای من پست نمیزاره بعدم همه این تعلیقی رو میشناختن

چطوری پس وارد اکانت شده؟

رمز ورود میخواد 

اون اگر میتونست هک کنه اکانتای خودشو باز میکرد

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک ندارید؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10441477/%d8%aa%d8%b9%d9%84%db%8c%d9%82-%d8%aa%d9%88%db%8c-%d8%b1%d9%88%d8%a8%db%8c%da%a9%d8%a7-%d8%a8-%da%86-%d8%b9%d9%84%d8%aa%d9%87%da%a9%d8%b3%db%8c-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%88%d9%86%d9%87?page=1

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10441477/%d8%aa%d8%b9%d9%84%db%8c%d9%82-%d8%aa%d9%88%db%8c ...

احتمالا کسی به رمزتون دسترسی داره اما این تنها زمانی هست که کد وارد شده به گوشیتون رو داشته باشه
یک بار رمز کاربری رو تغییر بدید و مطمین بشید که کسی به کد یا گوشیتون دسترسی نداشته باشه
چون امکان هک کاربری ها وجود نداره

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

منم همینو نمیفهمم همه چی پروفایلش مثل منه

واسه شما اعلان میاد ؟

مثلا تو فلان تاپیک ریپلای میشین بجای اون؟

کدوم تعلیقی 

اسم کاربریش چی بوده تعلیق شده؟

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

واسه شما اعلان میاد ؟ مثلا تو فلان تاپیک ریپلای میشین بجای اون؟ کدوم تعلیقی  اسم کاربریش چی ...

نمیدونم الان که به اسم منه آره دیپ زده بودن پیامش برام آمد حتی ازش پرسیدم چرا با اکانت من این کارو کردی جواب نداد شاید الان تاپیک براش بره

نمیدونم الان که به اسم منه آره دیپ زده بودن پیامش برام آمد حتی ازش پرسیدم چرا با اکانت من این کارو ک ...

واای 

خوندم اون تاپیک که لینک دادین 

چقدر ترسناک 😑😂😂😂

یکی جای آدم حرف بزنه 

احمقی هس 

کاش رسیدگی کنن 

چه وضعشه.

احتمالا کسی به رمزتون دسترسی داره اما این تنها زمانی هست که کد وارد شده به گوشیتون رو داشته باشه یک ...

هیچ کس به گوشیم دسترسی نداره هیچکس رمز منو نمیدونه حتی اگه کلا گوشیم حک شده باشه چطور ممکنه ی تعلیقی نی نی سایت این کارو کرده به جام پیام گذاشته میشه از awash _mahi بپرسید از کجا طرف رو میشناسه قطعا اطلاع داره

کسی بلده  arash_mahi رو تک کنه این شخص طرف رو میشناسه

@arash_mahi  

استارتر با شما کار دارن 

واای  خوندم اون تاپیک که لینک دادین  چقدر ترسناک 😑😂😂😂 یکی جای آدم حرف بزنه  ا ...

الان رفتم تاریخا رو دوباره چک کنم صبح طرف مثل من هیچ تاپیکی نزده بود الان دیدم این تاپیک براش سیو شده کور بشه الان داره این پست هار ومیخونه 

میدونم این پستها رو میخونی امشب موقع اذان سر سجاده نفرینت میکنم و واگذارت میکنم به خدا تا حالا کسی از نفرینم جون سالم به در نبرده    بچه ها لطفا مراقب اکانتتون باشید شاید اگه تعداد اعتراض ها زیاد بشه مشکل سایت رو حل کنن قطعا مشکل از گوشی من نیست چون کسی بهش دست نمیزنه اونم ی تعلیقی بیشرف