2777
2789
عنوان

امروز قسمت آخر زخم کاری ۲ رو دیدید

3169 بازدید | 17 پست

نظرتون چیه قشنگ بود ؟؟ تو این فیلم که هر قسمت ۲ نفر میمیرن اینم از میثم که مرد حالا فکر کردیم مالک میاد با سمیرا انتقام بگیرن ولی چرا حالا یهو طلوعی رو بغل کرد نمیدونم

LOST IN THE OCEAN OF DARKNESS 🌊

وای عجب سمی بود مغزم ترکید

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد؟ من نتونستم ببینم

نپرس برو ببین مزه اش از بین میره 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

چی شد؟ من نتونستم ببینم

خیلی بد بود همون بهتر که ندیدی مثل کل قسمت ها چند نفر مردن شهریار میثم رو کشت که زیر سر طلوعی بود مالک هم برگشت و یه جوری شد که منم نفهمیدم

وایییی واقعا برگام ریخت 

البته طبق نمایشنامه هملت از قسمت اول کامل میدونستم چه اتفاقی میوفته ....

فقط بخش تکون دهندش بغل مالک و طلوعی بود ، که کاملا از نگاه مالک مشخص بود میخواد بدجوری انتقام بگیره 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
وایییی واقعا برگام ریخت  البته طبق نمایشنامه هملت از قسمت اول کامل میدونستم چه اتفاقی میوفته . ...

کدوم داستانشه؟ کتابه چه جوریه یعنی 

وایییی واقعا برگام ریخت  البته طبق نمایشنامه هملت از قسمت اول کامل میدونستم چه اتفاقی میوفته . ...

اخه انگار از سمیرا عصبی بود نمیدونم واقعا حرص خوردم طلوعی رو بغل کرد

کدوم داستانشه؟ کتابه چه جوریه یعنی 

عزیزم منظورتو متوجه نشدم 

ولی فصل اول که نمایشنامه مکبث از شکسپیر بود 

فصل دوم هم هملت شکسپیر 

که واقعا مهدویان به بهتدین شکل دراورد ...

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
اخه انگار از سمیرا عصبی بود نمیدونم واقعا حرص خوردم طلوعی رو بغل کرد

از سمیرا ناراحت بود چون سمیرا با حرص و طمعش میثم به کشتن داد و اینکه مالک مجبور شد سمیرا طلاق بده چون سمیرا میخواست بره با طلوعی ازدواج کنه 

از اون طرف مالک دیوونه پسرش بود و نمیخواست به همین راحتی با یه تیر طلوعی خلاص کنه ، میخواد از پشت خنجر بزنه .... تا انتقام خون میثم بپیره ، من با اینکه میدونستم میثم میمیره ولی خیلی غصه خوردم 😂💔