2777
2789

باردارم و شدیدا به پیاز حساس شد چند تا ماسکم میزنم ولی باز بوش میاد عوق میزنم میشه جایگزین پیاز پدر پیاز استفاده کنم؟

خدایا شکرت😍

اره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برطرف شدنی نیست عزیزم کلا از اول همینجوری بودم و مشکلی باهاش ندارم ما کلا پیاز نمیخریم

باز خداروشکر که مشکلی نداری باهاش

منم دیگه پیاز نمیخرم تا این ویار لعنتی تموم شه

خدایا شکرت😍
باز خداروشکر که مشکلی نداری باهاش منم دیگه پیاز نمیخرم تا این ویار لعنتی تموم شه

برا شما رفع میشه نگران نباش

ولی چون عادت داری به طعمش ممکنه این مدت یکم اذیت شی  من چون از بچگیم نخوردم برام عادیه

{ خانم هستم }
اوووف پس چیکار کنم    

هنوزم با بوی پیاز مشکل داری؟

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

آره بدجور 

غذا با پیاز خوشمزه تر میشه و فوایدش هم بیشتره

بنظر من اگر مادرت یا کسی هست که برات پیاز سرخ کنه

این کارو انجام بده

مثلا حدود نیم کیلو یا بیشتر یا کمتر هر دفعه سرخکرده آماده واست بیاره و شما بذار داخل فریزر

و حدودا به مدت یک هفته استفاده کن

و باز مجددا واست آمادشو بیارن

و اون رو داخل غذا که بریزی مخلوط شه دیگه واست حساسیت ایجاد نمیکنه

چون فقط به بوی اون حساسی

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌