2777
2789

میگم شاید خیلی ریزه🤔

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا بچه های کم وزن چون جا واسه ورجه وورجه دارن زیاد تکون میخورن مثه بچه خودم 😄

عه بعضیام میگن چون درشته و جا نداره واسه تکون خوردن تکوناشو حس میکنی و میزنه به شکمت

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نه داره عضلاتش قوی میشه هفته چند هستین؟

من ۲۸ هفته هستم

معمولا بچه های کم وزن چون جا واسه ورجه وورجه دارن زیاد تکون میخورن مثه بچه خودم 😄

چند هفته ای وزنش چنده

هفته ۳۲رفتم ۱۸۰۰بود در صورتی که دخترم تو همون هفته ۲۳۰۰بود 

این پسره؟ اگر در مقایسه با دخترت میگی خیلی تکون میخورد خب پسرا خیلی تکون میخورن معمولا

اهان بسلامتی من هفته ۲۸  ۱کیلو و ۱۰۰ بود

واسه چی سنو دادی هفته ی ۲۸؟

عه بعضیام میگن چون درشته و جا نداره واسه تکون خوردن تکوناشو حس میکنی و میزنه به شکمت

البته به جفت هم خیییلی مربوطه جفت اگه قدامی باشه تکوناشو خیلی کم حس میکنی اگه خلفی باشه کوچکترین حرکتشو متوجا میشی حتی بزرگتر بشه کف پاهاشو هم رو شکمت حس میکنی 😄

من ۳۱ تموم شده وارد ۳۲ شدم هفته ی ۳۲ باید ۱۷۰۰ باشه خوب بوده وزنش

الان که ۳۲ هستی چند کیلوعه

۳۲ هفته باید دو کیلو باشه