سلام بچها شبتون بخیر .شما چ کارایی واسه صورتتون انجام میدین من اسکراب هفتگی هروز روتینم فوم تونر سرم ویتالا کرم ابرسان میزنم منافذ باز و پوستم چربه جوش هم میزنم کمو بیش .کسی اگه از کوکونات کلاژن استفاده کرده تجربشو بگه
سلام عزیزم اتفاقی پیامتون رو دیدم من خودم پوستم چرب و جوش داره یک ماهی هست که روتین پوستی مناسب پوستمو استفاده میکنم میسیلارواتر پوست چرب تونیک و فوم شست و شو وژل شست و شو،بلک ماسک ذغال،ماسک گچی،کرم مرطوب کننده،اسکراب روشن کننده،و....از برند نفیس ام ان ادی هستن و عالین جواب گرفتم
من ازصابون سفیداب استفاده میکنم ماسک ورقه ای تونر ابرسان دورچشم ماسک لب اسکراب& ...
صابون نباید به هیچ عنوان استفاده کنید چون هم قلیاییه و هم باعث حشکی پوست و افزایش مو زائد میشه بهتره به جاش از تونیک وفوم ویتامین سی مناسب پوستتون استفاده کنسد
ژل آداپالن کرم روشن کننده کرم لایه بردار کرم مرطوب کننده کرم ترمیم کننده سرم دور چشم کرم ضد آف ...
اسکراب دشمن پوست نیست پوست هرانسانی دوهفته یکبار نیاز به پاکسازی داره کاری که اسکراب انجام میده اینه که سلول های مرده رو از روس سطح پوست ب میداره باعث میشه این پوست نفس بکشه سلول جدید تولید بشه و کم کم پوست جوانتر و روشن تر بشه