2777
2789
عنوان

حس میکنم با شوهرم به آخر خط رسیدم

594 بازدید | 6 پست

از اول با هم کم و بیش مشکل داشتیم ولی من همیشه کوتاه میومدم هم به خاطر بچه ها هم اینکه دوستش داشتم 

تا اینکه اردیبهشت خیانتشو فهمیدم با اینکه فکر می کردم پاک بودن جزو یکی از ویژگی های خوبشه و بهش خیلی اعتماد داشتم 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

بعد از خیانت مدتی خیلی پشیمون بود و خوب شده بود اما بعد یه مدت دوباره شد آدم سابق و چه بسا خیلی بدتر 

الانم دیگه افتضاح شده 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه من دیگه اعتماد هم ندارم بهش 

بچه هامو خیلی اذیت می‌کنه فوق العاده بی منطقه فقط مامان و بابای خودش براش مهمن که بره سر بزنه اما یا نمیاد خونه بابای من اگه هم بیاد خیلی بداخلاق

من در حد چت فهمیدم نمی‌دونم حضوری هم بوده یا نه  خانومه همسایمون بود البته

سلام مهتاب عزیزم.

خوبی؟ 

من در جریان تاپیکت بودم عزیزم. 

اگه میشه خودتون برین پیش مشاور و ازش سوال کنید که چه کار میشه کرد ؟

یکی از نزدیکان من هم ، مشکلشون همینه. 

همسرش خیلی بداخلاق و خود رای هست.واقعاً زندگی با این قبیل مردها صبر ایوب میخواد