2777
2789

آب داغ بریز رو ظدف پایینی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ابجوش

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی ظرف بالایی آب سرد و یخ بریز، ظرف پایینی رو توی آب گرم بذار 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
ی کم ریکا بریز تو ظرف دومی با قاشق اهرم کن سریغ درمیاد

لامصب قاشق گیر نمیکنه

چاقوی نازک میره بینش ولی فایده نداره

دیروز کلی ور رفتم امروزم اب داغ و سرد کردم بازم در نمیاد

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
باور میکنی چند ساعت دیگه یا فردا خود به خود از هم جدا میشن؟واقعا میگم کاریت نباشه فردا جدا میشن  ...

نه بابا دیروز تاحالا اینجوریه دیگه گفتم اینجا بپرسم

هیچوقتم ظرفارو توی هم نمیزاشتم ایندفه از دستم در رفت😐

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
باور میکنی چند ساعت دیگه یا فردا خود به خود از هم جدا میشن؟واقعا میگم کاریت نباشه فردا جدا میشن  ...

دارن جفت گیری میکنن🤣🤣

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.