2777
2789

پدرم ۷۲سالشه، سالی تقریبا دوبار مادر۷۰ساله سرطانی و بیمارمو کتک میزنه.بشدت بهش فحاشی میکنه‌.بخودش و خانواده مادرم.تو طایفشون سابقه بیماری روان دارن و خودشم همینطور، خیلی زیااااد حرف میزنه و پرخاشگره ، چیزیکه خودم احتمال میدم احتمال دوقطبیه.مادرمم تمام ناراحتیاشو بمن یاخواهرام میگه و ماروناراحت میکنه.بقولی ما سطل آشغال احوالاتشیم و بادردودل و غرزدن و نق زدن بجون ما خودشو سبک میکنه.ماهم متاهلیم و شاغل،خودمون مشکلات خودمونو داریم.

تو یه روستای کوچیک هستند و تو این سن نمیتونن طلاق بگیرن.مادرم واقعا واقعا هیچکاری ازدستش برنمیاد، بایه مرد بددهن و پرخاشگر مجبوره تو یه خونه باشه.

هربار که تلفنم زنگ میخوره تنم میلرزه که الان مامانم میخواد گریه کنه که کتک خورده یا فحش شنیده!

خانوادمون به خوبی معروفیم و ۴تا بچه ایم و همه سرشناس و استخدام رسمی. واقعا داره آبرومون میره.

یکبارخواستم مادرمو بیارم پیش خودم زندگی کنه داداشم گفت بابا گرسنه میمونه مردم میخندن که مرد پیر و تنهاگذاشتن.شوهرت درنهایت اعتراض میکنه.

شما بگید ما چه کنیم؟

با مادرت صحبت کن که یکبار که پدرت فحاشی کرد گریه کنه و تظاهر به قلب درد کنه ,زنگ بزنه شما خودتون برسونید بیاریدش خونتون که مثلا ببرید دکتر, بعد که چند روز پدرتون تنها موند و تو این سن تنهایی خیلی براش سخت میگدره, ببریدش و تاکید کنید که دکتر گفته آره قلبش هست و استرس و عصبانیت ب اش سمه , و از پدرتون خواهش کنید که برا آرامش هر دوشون بیان دکتر و دارو بگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مادرت صحبت کن که یکبار که پدرت فحاشی کرد گریه کنه و تظاهر به قلب درد کنه ,زنگ بزنه شما خودتون برس ...

ازین دوره ها زیاد داشتیم.مامانم قهرهای ده روزه اومده خونه من ولی بازم همون اش و همون کاسه.کلا به هیچ حرفی گوش نمیده و به هیچ صراطی مستقیم نیست

دیگه بعد از این مدت مادرتون هم دستشه چکارا بیشتر پدرت رو عصبی میکنه,سعی کنه باعث عصبانیت پدرت نشه

مادرمم دربعضی موارد مقصره دربعضی موارد نه.بیشتر مقصرنیست و بیعلت مشخص کتک میخوره