2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سقط انتی بیوتیک مصرف کردی ،دکتر من کفته بود درد تا شش هفته طبییعه چون رحم به حالت طبیعی میخواد ب ...

درد و اینا نداشتم امشب یکمی بفهمی نفهمی کلیه هام درد داره 

انتی بیوتیک بهم نداده اصلا فقط یه متیل ارگونوین داد بقایام بیوفته و شیاف و مفنامیک اسید ک استفاده نکردم

درد و اینا نداشتم امشب یکمی بفهمی نفهمی کلیه هام درد داره  انتی بیوتیک بهم نداده اصلا فقط یه م ...

شایذ سرما به کلیه هات زده ،منم تا ده روز اینا درد داشتم تو شکمم اما بعدش رفع شد 

شایذ سرما به کلیه هات زده ،منم تا ده روز اینا درد داشتم تو شکمم اما بعدش رفع شد 

تو سرما نبودم 

خداروشکر من خیلی درد نکشیدم حتی روز سقط 

ولی چشمتون روز بعد نبینه سر باقیمانده جفتم به اندازه زایمان طبیعی درد کشیدم

تو سرما نبودم  خداروشکر من خیلی درد نکشیدم حتی روز سقط  ولی چشمتون روز بعد نبینه سر باقی ...

من بعد سقط همون جفت درد داشتم انقد طناب رفتم که تو یه هفته هم بقایا افتاد هم خونریزیم قطع شد ،البتع مال من کوچیک بود شش هفته بود

منم شیش هفته بودم  ولی خیلی تنبل بودم بزوووور یکم تردمیل و طناب میزدم

نه من چون از کورتاژ میترسیدم تو یه روز ۵۰۰ تا طناب زدم کلی پیاده روی کردم هر شب با شوهرم دو ساعت پیاده روی میکردیم خداروشکر زود تموم شد مال من

نه من چون از کورتاژ میترسیدم تو یه روز ۵۰۰ تا طناب زدم کلی پیاده روی کردم هر شب با شوهرم دو ساعت پیا ...

🥲من شوهرم بندرعباسه 

فقط روز سقط پیشم بود دیگه مرخصی بهش ندادن بمونه خودمم تنبل دل و دماغ هیچیو نداشتم 

ولی بازم خداروشکر خیلی بد نبود