2777
2789

رفتم و کتاب خوندم تا بوسیله ی عقل بتونم به خدا پی ببرم کلی کتاب فلسفی و علمی و... خوندم از بس مشکلاتم زیاد شده بود و دعاهام به نتیجه نرسید و بدبختی خودمو میدیدم هی نا امیدی غم فاصله از خودم و خدا بیشتر شد توی وجودش شک کردم

هی مشکلات اومدن و چشم به یاری خدا بودم نتیجه ای حاصل نشد و نتیجه ی این چرخه شد افسردگی شدید جوری که کل زندگیم مختل شده تمرکز ندارم و اصلا اوضاع ارتباطی و زندگیم خوب نیست و شکست خوردم 

اما میخوام اینو بگم به یه درک بزرگ رسیدم ذات انسان حوریه که باید با خدا در ارتباط باشه هر چقدر ازش فرار کنه این یک نیاز هست 

باور کنید برای خداوندگار این هستی با اون همه نظم و نهایت علم تفاوتی ندارع که تو نماز بخونی یا ازش رو برگردونی اما برای من و توی انسان خیلی فرق می‌کنه فرقش خیلی زیاده

من آدم مذهبی نیستم اما اعتراف میکنم اگر به نیروی مافوق خودت اعتقاد نداشته باشی و چشم پوشی کنی آرامش روحی ازت سلب میشه

من خیلی دنبال منطقم خیلی به دلایل منطقی فکر میکنم اما این زیادی منطقی بودن یه جایی کار دستم داد چون خواستم همه چیو با منطق بسنجم اما نفهمیدم بعضی چیزا فراتر از منطق انسان هستن و درک کردنی ان و حس کردنی ان تو میتونی حسش کنی چون روح تو به خدا نیاز داره و اینطوری آروم میگیره حتی اگر الان با خودت میگی من ندانم گرا هستم اما ته ناخودآگاهت داری این نیاز به خدا رو سرکوب میکنی و این خودش رو با چالش های روحی نشون میده

من نیاز دارم به خدا چون قدرت فکری و روحیم از اون تغذیه میشه و هرچقدر ازش دور شم مشکلات . نا امیدی که همون شیطانه زودتر منو از پا در میاره 

کاش توی مدرسه به یه سبک دیگه به ما اینا رو یاد میدادن تا درک کنیم نه اینکه ما رو بترسوننن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش این ارتباط ما با خدا قطع نشه به اسم علم به اسم منطق 

کاش به همه ابعاد وجودی آدمها توجه بشه 

کاش آدمای شیاد توی دین های مختلف نباشن 

کاش آدما یاد بگیرن که خدا براش مهم نیست راه ارتباطت چی باشه تو فقط وصل باش تو فقط باهاش متصل شو و نزار ارتباطت قطع شه