پرستارجواااان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1423 عنوان چطوری واسه شب نشینی مهمون دعوت کنم؟ 518 بازدید | 19 پست بگم بعد از شام منتظرتونیم؟یابگم شب نشینی بیاید؟درستش چیه؟که طرف ازینکه شام دعوت نکردم ناراحت نشه.شاغلم و بچه دار،سختمه خیلی 1402/09/09 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31806 از ساعت ۹ تا پاسی از شب بصرفمیوه و شیرینی در خدمتیم😂 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نیلوفر_ابی، عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 3044 معمولا خودشون تماس میگرن میگن ما مثلا فردا شب یا امشب اگه هستید میایم شب نشینیتون خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست
دختر_ناااز عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1016 آخه الان مسیرها دوره همه گرفتارنکلی راه بیان برگردن برا بعد شام دوساعت بشینن؟
yeganeh_1996 عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 11146 شب نشینی هم باشه باید یه میانوعده سبکی در نظر بگیری الویه ای سالاد ماکارونی یا...همون یه زرشک پلو راحت تره شامم هست
selenta عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 4056 شما که نمیتونی بعد شام دعوت کنی. مگر اینکه صمیمی باشین ساعت ۹اینازنگ بزنین بگین یهویی دعوتکردین الان بیاین
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 32680 ما اصلا شب نشینی نداریم یعنی اجازه نمیدیم مهمان بدون شام بره بهمون برمیخوره شمارو نمیدونم اگه عادت دارید دعوت کن به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
شهرزاد_قصه_گو95 عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 3416 نه نکنی زشت یا اصلا دعوت نکن یا شام بگو.دسگه نمغه که وقت داری جمعه بگو
پرستارجواااان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1423 ما اصلا شب نشینی نداریم یعنی اجازه نمیدیم مهمان بدون شام بره بهمون برمیخوره شما ... مهمونام بیشترشون سرکار میرن.از غروب نمیان که من بدون شام بیرونشون کنم.میخوام یجوری بگم که بعد از شام بیان.
پرستارجواااان مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1423 نه نکنی زشت یا اصلا دعوت نکن یا شام بگو.دسگه نمغه که وقت داری جمعه بگو بخداکل هفته سرکارم.جمعه هم. روزایی که سرکارنمیرم بیشتردوس دارم استراحت کنم نه مهمونداری
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48535 ما چندبار در رفت و آمد با همکار همسرم شام دعوت بودیم و دعوت کردیمبعد دو سه بار خودمون گفتیم بعد از شام میایم خونتون کنار هم باشیممن بعد اونا هم اکثرا بعد شام میومدنهر دو سه ماه یکبارم شام دعوت میکنیم آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19935 شب نشینی ندیدم دعوت کنن.معمولا خود مهمان زنگ میزنه بعد شام مزاحمتون میشیم اینکه خودت بگی خوب نیست به نظرم همتای مامانم بودم❤