2777
2789
عنوان

اصلا بارداری بدون علائم داریم؟

260 بازدید | 31 پست

میشه سینه درد نداشته باشی باردار باشی؟

یا درد پریود نداشته باشی 

چمیدونم هر علائم دیگه ای...

هیچ کدومو ندارم جز تاخیر ... 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

آره میشه.. 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا هیچچی نداشتم سر دوتا بارداریم

سر اولی چتد روز افسردگی گرفتم🫥قبل اینکه بفهمم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بله که میشه

من هیچ‌ علایمی نداشتم به قدری عادی بودم که نوبت زده بودم برای لیزیک چشمم استرس اونو داشتم یادم رفت بود عقب انداختم 

رفتم لیزیک کردم بیست روز بعدش گفتم وای من خیلی وقته پری نشدما 

هیچی دیگه رفتم صدای قلبشو  شنیدم 😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اقدام بودی؟ چندروز تاخیر؟ بی بی چک نزدی؟ 

اره اقدامم 

سه ورزه تاخیر دارم نه نزدم هنوز 

راستشو بخوای میترسم بزنم

حس میکنم بازم منفی میشه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

اولش آره بعد یکی دوهفته علائم شروع میشه نمیتونی آبم بخوری 😢

شما هم تو بارداری اولش توی ناف حس درد گرفتین؟؟ من ی دختر دارم ولی علائمم یادم نمیاد چی بود ولی تو نافم درد میگیره

بله که میشه من هیچ‌ علایمی نداشتم به قدری عادی بودم که نوبت زده بودم برای لیزیک چشمم استرس اون ...

وااای😂😂😂

اولش آره بعد یکی دوهفته علائم شروع میشه نمیتونی آبم بخوری 😢

تازه این مرحله رو که رد کنی میرسی به سوزش معده وحشتناک🤦🏼‍♀️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بله که میشه من هیچ‌ علایمی نداشتم به قدری عادی بودم که نوبت زده بودم برای لیزیک چشمم استرس اون ...

عزیزم میشه باوجود بارداری لیزیک کرد؟ من الان دغدغم اینه البته فردا صبح میخوام بی بی چک بزنم

یا علی💙