2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

86 بازدید | 5 پست

بچه ها پسر من چند شب پیش به شکل عجیبی ترسید،نصفه شب بود بیدار شد اب خورد خیره شد به کمد دیواری،یهو شروع کرد گریه جیغ میکشید و میگفت از خونه بریم بیرون.گفتم از چی ترسیدی گف لولو تو کمد بود‌.گفتم مامان چ لولویی گف لولوی گنده بلند بود تا سقف گفتم چیش ترسناک بود مامان گف چشماش.از اون شب همش ساعت ۴ اینا بیدار میش به اطراف نگاه میکنه و بغض میکنه.شوهرم میگ خواب بد دیده.از اون روز از همه چی حتی مورچه و مگس می‌ترسه با این که قبلا اصلا نمی‌ترسید و حتی با دست مارمولک میگرفت که من همش میترسیدم مریض ش.یا قبلا عروس هلندی دست میگرفت الان می‌ترسه.من به یکی گفتم این مساله رو که تو این مسائل وارد بود گفت علائمش خیلی شبیه مدیوم بودنه.میخواستم ببینم شما همچین تجربه ای داشتید؟چیکار باید بکنم؟خودمم خ ترسیدم تو رو خدا راهنماییم کنید.نکنه مدیوم باشه واقعا؟]😔کسی که باهاش حرف زدمم آدمیه که تو این موارد بار علمیه زیادی داره.خودش کاره ای نیست ولی واقعا خ تحقیق کرده و میدونه

مدیوم چیه؟ 

خواهر زاده منم کوچیک بود یبار خونه مامانم اینا پیش من خوابید داشتیم قبل خواب با گوشی کارتون می دیدیم هی ب بالا کمد خیره میشد می خندید بعد به من می گفت اون میه اون بالا نشسته داره میخنده؟ 

چندبار گفت من به مامانم گفتم به لباسای جفتمون سنجاق قفلی زد قرآن بازکرد ماروهم ازون اتاق آورد بیرون ولی دیگه ندیدش

مدیوم چیه؟  خواهر زاده منم کوچیک بود یبار خونه مامانم اینا پیش من خوابید داشتیم قبل خواب با گو ...

منم نشنیده بودم تا امشب،یعنی کسانی که بطور مادرزادی موجودات غیر ارگانیک و میبینند‌.تمام آدما تا ۵ سالگی چاکرای تاجیشون بازه یعنی چشم سومشون و میتونند چیزایی ببنید ک بزرگتر ها نمی‌بینند ولی تفاوتشون با آدمای مدیوم اینه ک موجودات می‌فهمن مدیومه و گاها اذیتش می‌کنند یا میترسوننشون اما آدمای عادی مثل خواهر زاده شما نمی‌ترسند و اذیتی نمیشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نشنیده بودم تا امشب،یعنی کسانی که بطور مادرزادی موجودات غیر ارگانیک و میبینند‌.تمام آدما تا ۵ سا ...

آها

من یچیزایی شنیدم اگر اعتقاد داشته باشید... 

سوره بقره تو خونه با صدای بلند بخونید، نمازاتونو با صدای بلند بخونید،در و پنجره رو باز بذارید صدای اذهن بیاد، انگشتر حدید(انگشتر منسوب به امام علی(ع) ) برای دفع ا ج ن ه خوبه، حرز امام صادق(ع) 

و از همه مهمتر ذکر بسم الله الرحمن الرحیم و ذکر یا علی (ع)