2777
2789
عنوان

دختر دار ها

88 بازدید | 6 پست

من از وقتی دخترم به دنیا اومده دیگه شوهرم انگار منو نمی‌بینه یعنی احساس میکنم از دید شوهرم فقط یک وسیله شدم که باید بخورم که شیر داشته باشم به بچه بدم 

اصلا مثل وقتی بچه نداشتیم بهم محبت نمیکنه 

انگار فقط دخترم را میبینه و منو نمی‌بینه 

شوهر شما هم این طور بودید وقتی دخترتون به دنیا اومد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنی افسردگی بعد زایمانه

افسردگی که دارم

اما مثلا امروز لوله آبگرمکن ترکید من از ترس فقط میلرزیدم و گریه میکردم بعد اومد بغلم کرد ‌ و گفت چیزی نشده همین تا عصر من گریه میکردم توقع داشتم باهام حرف بزنه یک کلمه بیاد بگه بهتر شدی اما به خدا دریغ از یک کلمه عصر که گریه میکردم گفت دارو ها افسردگت را بیارم بخوری همین

افسردگی که دارم اما مثلا امروز لوله آبگرمکن ترکید من از ترس فقط میلرزیدم و گریه میکردم بعد اومد بغل ...

خب همین ک بغلت کرده یه دنیاس..قدرشو بدون 

سخت نگیر

نمیدونی من الان چقدر ب اغوش همسرم احتیاج دارم

اتفاقا شما بهش یه بچه دادی الان بیشتر دوستت داره رابطتونم عمیق تر سده فقط چون اون‌کوچواوعه ناخواسته ...

آخه راه می‌ره میگه توپتو شکمم را میگه یا میگه چاق شدی 

بعد میگه یک پسر هم می‌خوام میگم چاغ تر میشم ها میگه خب بشی 

تا بچه بغلشه آنقدر خندونه بچه را که میزاره پایین اخم میکنه و میگه مگه آدم همیشه باید بخنده 

ا

آخه راه می‌ره میگه توپتو شکمم را میگه یا میگه چاق شدی  بعد میگه یک پسر هم می‌خوام میگم چاغ تر ...

سخت نگیر میگذره از اواخر بارداری تا اوایل زایمان همه چیه این مردا عوض‌میشه حالا از چیه خدا میدونه