2777
2789

دوازدهمم استمرار تو خوندن ندارم همش اتفاقی میوفته از اول مهر سه بار مریض شدم دوبار کرونا هفته پیش عموم مردم دو هفته است امتحانات میان ترم دارم اصلا نمی‌رسم به بقیه درسا چیکار کنم چند ماه کنکور مونده هنوز..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازدهمم استمرار تو خوندن ندارم همش اتفاقی میوفته از اول مهر سه بار مریض شدم دوبار کرونا هفته پیش عم ...

ببین وقت همچنان هست وکافیه برای رتبه خوب

پس نگران تایم نباش

برای درس خوندن غیر مستمر که بهش میگن سینوسی چندتا راهکار است

اول اینکه برنامه هاتو رویایی روی۱۰ساعت نچین از۴ساعت شروع کن هر چند روز یکبار نیم ساعت اضافه کن

دوم حتما یه تایمی ومشخص کن مثلا۳ساعت و باخودت عهد ببند تو بدترین شرایطم این سه ساعت پای ثابت برنامه ات باشه

کلا هیچ وقت نذار تایم مطالعه روزت صفر بشه

سوم خودتو برای روزهای از دست رفته سرزنش نکن از همین فردا مجدد ،بدون عذاب وجدان و ای کاش واگر شروع کن

و چهارمم اینکه اگر واقعا شرایط حاد بود دور از شما مثل عزا و بیماری برنامه هایی که نرسیدی ویاداشت میکنی تو پایان هروزت وقتی شرایط اوکی شد روزی یکساعت جامیدی

چیکار کنم به مبحث ازمون برسم چند وقته همش عقب میوفتم

باید تمرکزت روی بودجه ازمون پیش رو باشه

بعد هروز یکساعتو یا هرچقدر تایم اضافه اوردی، برای مطالب بودجه های قبل بذار

فقط الویتت پیش نیازهای ازمون پیش رو باشه

واسه یک رتبه خوب از یازدهم روزی چقدر زمان بزارم حدودا (سطح متوسطی دارم ) چجوری تستای ریاضی یادم نره ...

ببین ساعت مهم نیست

کیفیت فهم تو مهمه

باید درسای روزانه تو خوب بفهمی از تستای ساده شروع کنی تاسخت

تسلطتت کامل بشه

بعد بری سراغ مطالب مرتبطی که تو دهم هست

برای ریاضی هم تو قرار نیست حفظ کنی که یادت بره باید بفهمی 

فرمول ونکاتم به شکل مبحثی خلاصه نویسی کن

سه چار روز یه بار بخونشون ۵تاتستم بزن

قول میدم با تکرتر اینکار دیگه تو ذهنت هک بشه