2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

1842 بازدید | 28 پست

ماماناااا تو سایت سنجش نتیجه رو اعلام کردن

ادامه روند ثبت نام نوآموز در سنجش تخصصی در حال انجام است

ولی همه موارد رو طبیعی زدن ...

کسی میدونه داستان چی هست ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنجش تخصصی یعنی ارجاع شده بوده بهتون چیزی نگفتن؟برای چشم یا گوش یا امادگی تحصیلی و تا زمانیکه جواب ارجاع رو نبرید اون ناقص میمونه الان که کلاس اول ثبت نام کردید مدیر پیگیر خواهد شد که چی شد نتیجه تون اگه نمیدونید جریان جیه حتما برید اموزش پرورش و جربان رو بگید ازسنجش پیگیر شن

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

مطمئنی نتیجه اعلام شده؟ کی رفتی سنجش و کی جوابش اومده؟

من ۴شنبه رفتم، همون موقع بعد از سنجش چک کردم، زده بود ثبت نام بلامانع است ولی بعضی چیزا زیرش غلط بود. مثلا زده بود مشکل پوست دارد! در حالی که تووو برگه دستی زده بودن ندارد...فهمیدم پیش فرضشون اینجوری هست و هنوز وارد نشده 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
میشه بگید چی پرسیدن؟؟؟

این که عکس حیوانات و میوه و لباس گذاشتن که باید جدا میکزده میوه رو میزاشته تو یخچال و لباسها تو کیف و خیوانات تو جنگل ...

چند سالته 

روز تعطیل هفته چه روزیه 

خیلی سوالات ،داخل که والدین رو‌ راه نمیدن ، بچه ها هم که یادشون نمیمونه بگن 

مطمئنی نتیجه اعلام شده؟ کی رفتی سنجش و کی جوابش اومده؟ من ۴شنبه رفتم، همون موقع بعد از سنجش چک کردم ...

ششم آذر رفتم 

الان دیدم تو کار برگ نوشته ..

ادامه روند ثبت نام نوآموز در سنجش تخصصی در حال انجام است
این که عکس حیوانات و میوه و لباس گذاشتن که باید جدا میکزده میوه رو میزاشته تو یخچال و لباسها تو کیف ...

من خیلی استرس دارم

پسرم پیش دبستان هست

بعد عید می‌خوام ببرمش 

شما چرا اینقدر زود بردی؟

ششم آذر رفتم  الان دیدم تو کار برگ نوشته .. ادامه روند ثبت نام نوآموز در سنجش تخصصی در حال ا ...

شاید پیش فرض هست و هنوز وارد نکردن. اگر مشکلی باشه همونجا میگن. مال من زده ثبت نام بلامانع است اما زیرش زده مشکل پوست دارد، مشکل حرکتی دست دارد ، تشخیص رنگ هم مشکل دارد، بقیه گزینه ها هم زده وارد نشده. به نظرم کلا هنوز ثبت نشده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊