2777
2789
عنوان

سلام خانم های عزیز

84 بازدید | 4 پست

کسی تجربه استفاده پودر فمیبست رو داره ؟ چه نتیجه ای گرفتین ؟ کسی برای باردار شدن مصرف کرده و باردار شده ؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
سلام دوست عزیز.....تو یکی از پست ها در مورد عفونت سینوس و ریه گفته بودین.     گردن در ...

سلام عزیزم گرفتگی گردن داشتم که همش دلم میخواست یکی ماساژ بده الان هم مواظبم شب روسری میپوشم صبح که بیدار میشم از خواب اول چک میکنم ببینم عرق که نداره لباس اگر مقداری خیس باشه فوری یا لباسمو عوض میکنم یا لباس گرمتر میپوشم که از اتاق برم بیرون رگ گردنم نگیره

تو پاییز و زمستون بعد از حموم و یا بیرون رفتن حتماً پشت گردنمو کتفم رو میپوشونم با جلیقه حتی اگر هوا یه خورده گرم باشه 

سردیجات رو خیلی کمتر مصرف کنید مثل دوغ و ماست و ترشی

راستی ساعت خوابتون رو هم تنظیم کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی..گزگز نداشتین پس

خواهش میکنم... شاید گز گزی که شما حس می‌کنی اگر مثل همون خواب رفتگی دست وپا باشه شاید خون‌رسانی ضعیف هست که با همون ماساژ دادن خوب میشه مقداری هم تغذیه ای به خودتون برسید سردیجات کمتر بخورید