2777
2789
عنوان

ژینا و شادمهر 🔗

1236 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها بنظرتون عاقبت اینا چی میشه من تازه فهمیدم داستانشون اگه کسی چیزی میدونه بگه   چند روزه ذهنم درگیره  پیچشون دارم  ولی با اهنگ هاش غمگین میشم مخاطب اهنگ های شادمهر بنظرتون ژیناست ؟ پر بازدیدش کنید ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا مخاطبش اون بود کلا ازدواج نمیکرد

به نظرم حدس شما اشتباهع 

چون هر خواننده ای سبک خودشو داره  یکی شاد میخونه یکی غمگین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نه بابا،،مگه فیلم هندیه

طرف زن داره بچه داره . به عشق بعد از ازدواج اعتقاد داری؟ ممکنه عاشق شده باشه.

خیلیا زمان مجردی با یکی دوستن یا عاشقن اما بعد از ازدواجشون با یه نفر دیگه اینجور نیست مگه اینکه شریک زندگیشون خیلی آدم مزخرفی باشه که هی با اون مقایسش کنن یا اینکه شریک زندگیشون رو از همون اول دوست نداشتن .

شادمهرم اگه زنشو نمیخواست نمیگرفتش، همونجا توی خارج دختر بازیشو میکرد. ژینا هم شادمهرو ول کرده بود رفته بود با یه نفر دیگه، شادمهر مگه دیووننس که هنوز دلش دنبال این باشه! دخترا اکثرا این مدلین ن پسرا

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

والا شادمهر زن و زندگی داره عاقبتیم با ژینا نداره 

شادمهرمیخواستش میبردش پیش خودش چون ژینا جدا شده

شادمهر اونو ادمم حساب نمیکنه ژینا درگیرشه 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤