2777
2789

برای وام به 30 ملیون نیاز داشتیم سه تا النگو دارم که هرکدوم 35 ملیون فروش میرن طلا فروش درش آورد و وزن کرد همسرم به دستم نگاه کرد و گفت بندازش سر جاش دستت با طلا خوشگل تره پول و جور کرد ولی من عذاب وجدان دارم که کمکش نکردم عذاب وجدانم به جاست؟ 😕

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😊  ولی تحلیل گرهای جهانی کاهش شدید طلا در سال جاری پیش بینی کردن... خدا می دونه

اخه طلای جهانی یه بحثه داخل ایران یچیز دیگه😒

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
نه کلا برای همه جا .تحلیل های داخلی هم همین بود

نمیدونم والا من دنبالش نرفتم اطلاعاتی ندارم

کلا از اخبار روز و دنیا و هرجا خوشم نمیاد😅

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
کدوم تحلیلگره اون😂

همون که تو بهمن ماه وقتی کارت ملی کرایه می کردن. طلا میفروختن تا ماشین ثبت نام کنن.هشدار داد نکنید ماشین بعد عید ارزون میشه. مشتری برا خرید تو بازار کم میشه.... و همین طور شد

وقتی همه میگفتن دلار تا ۶۰ میره گفت دلار تا ۴۸ میاد پایین و بعد حدود ۵۰-۵۴ نوسان میده و همین طور شد...

از خرداد ماه هم گفت مسکن پایین میاد خریدار کم میشه و الان همینه

خودم یه واحد توپردیس خریدم پارسال ۱و ۴۰۰.تا ۲۸۰۰ هم رفت . الان به قیمت پارسال هم نمیخرن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.