2777
2789
عنوان

۳۵ روز بعد آمپولhcg

110 بازدید | 16 پست

سلام 

نه تنبلی دارم نه پلی کیستیکم نه سابقه ی تاخیر دارم

نهایت تاخیرم ۳روز بوده 

الان ۱۴روز از موعد پریودم تاخیر دارم

۳۵روز از آمپول میگذره

۵روز پیش هم پروژسترون زدم که پریود شم البته از ۱۴تا ۲۴ سیکل هم دوفاستون خوردم

روز ۵تاخیر بتا زیر یک دهم بود و منفی

بی بی هم دیروز بعد چند ساعت یه هاله زد که فقط خودم میبینم

چرا پریود نمیش😔

دیروز سونو واژینال رفتم همه چی اوکی بود ضخامت اندومترم ۱۰ بود

کسی تجربه ای داره؟

خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دور‌ها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکــن
شاید از عوارض امپول.این وامونده ها هورمونی هستن .من لتروزول خوردم ماه پیش این ماه پریودم فقط ۲روز بو ...

خیلی نگرانم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما پریود شدی؟

نه عزیزم

بی بی چک زدم بعد مدتی یه هاله انداخت

اما فکر نکنم باردار باشم

بعد ۱۴روز از تاخیر تازه هاله بشه!

نه عزیزم بی بی چک زدم بعد مدتی یه هاله انداخت اما فکر نکنم باردار باشم بعد ۱۴روز از تاخیر تازه ها ...

منم الان ۳۷ روزه پریود نشدم همیشه دقیق بود بی بی هم زدم منفی بود نمیدونم چرا اینجوری شدم تنبلی و اینام نداشنم همیشه ۲۸ روزه بود ماه پیش برای اولین بار ۳۴ روزه شد الانم که ۳۷ روزه ،باز خبری شد بگو عزیزم امروز خواستم برم دکتر اما دکترم نبود دیگه تا شنبه نشدم میرم

منم الان ۳۷ روزه پریود نشدم همیشه دقیق بود بی بی هم زدم منفی بود نمیدونم چرا اینجوری شدم تنبلی و این ...

منم قبل اقدام همیشه ۲۸ روزه بودم بعد اقدام تا ۳۵ روز هم رسید

اما همیشه قبلش سینه درد و لکه بینی داشتم 

میدونستم اگه تاخیر دارم ولی پریود میشم

این ماه هیچ خبری نیست علائمی هم ندارم

دکتر گفت طبیعیه؟

دکتر خودم گفت اگه ۱۴روز بعد پروژسترون پریود نشدم دوباره آزمایش بتا بدم اگه باردار نبودم دوتا پروژسترون دیگه بزنم

منم الان ۳۷ روزه پریود نشدم همیشه دقیق بود بی بی هم زدم منفی بود نمیدونم چرا اینجوری شدم تنبلی و این ...

من روز ۵۰ دوره هستم با ۱۵ روز تاخیر😢

این عقب افتادن خیلی بده البته اگه بارداری باشه خوبه ولی ادم اذیت میشه منم دیشب پریود شدم ۳۷ سیکل بود ...

خوبه پریود شدی راحت شدی

انشاا... ماه بعد مامان میشی

منکه خیلی تحت فشارم تا پریود نشم همینجوریم😔

خوبه پریود شدی راحت شدی انشاا... ماه بعد مامان میشی منکه خیلی تحت فشارم تا پریود نشم همینجوریم😔

اانشالله که اگه باردار نیستی زودتر پریودشی اره واقعا ادم تحت فشاره نمیدونه چیکار کنه منم تموم بشه میرم دکتر ببینم چرا اینجوری شدم

نگران نباش گلم🌹منم شرایط شما رو داشتم تا چند روز پیش...

دو هفته از پریودم و ۳۳روز از آمپولم گذشته بود پریودم نمی‌شدم آخر رفتم آزمایش بتا و سونو ضخامتم ۱۳ بود گفت احتمال بارداری زیاده..همون شب لک گرفتم و قطع شد..فردا صبحش خواستم کم کم حاضر بشم ک برم جواب بتام بگیرم که پریود شدم بعد ۱۶ روز تاخیر...

من دعا میکنم شما باردار باشی و تهش مثل من نشه و بجاش ذوق تو دلیتو کنی😍🌹

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻