مادرشوهرم مریض از این ویروس جدیدا گرفته اومده خونه ما مونده کلی بهش رسیدگی کردم جاریم زنگ زده حالشو بپرسه مادرشوهرم کلی از من تعریف کرده که آره کلی بهش زحمت دادم دستش درد نکنه آبمیوه گرفته برام سوپ پخته و خلاصه از این حرفا اونوقت اون خانم از پشت تلفن میگه وااااااای آب هویج ضرر داره فلان چیز اصلا خوب نیست یکی نیست بگه تو که حالیته باید دو روزم تو نگهش دار تا دید اون از من تعریف میکنه شروع کرد به چرت و پرت گفتن اعصابم از غروب بهم ریخته باید یجوری حالش بگیرم نشسته تو خونش خوش و خرم عین خیالشم نیست نمیذاره شوهرشم رسیدگی کنه تازه زنگ میزنه تز میده من مسخره میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاری از دست ما برمیاد؟😂 میخوای تو خون خودتو کثیف نکن آدرسشو بده من برم سراغش. اهمیت نده بابا ...
فقط خواستم درد و دل کنم اخلاقش بی ریا نیست خیلیم حسود من اگر از مادرشوهرم مراقبت کردم صرفا دلسوزی بوده این خانم و شوهرش عین هف پشت غریبه رفتار میکنن بعد اصرارم دارن بگن کار شما درست نیست ما خوبیم