2777
2789
لطفا همه پستاتو پاک کن حذف تاپیک بزنم

من هستما

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه در مورد حس رضا بمن بگی ؟درمورد من چه برنامه و هدفی داره؟ دنبال رابطه عاطفی نیس

رضا به نظرم فعلا شاید به فکر ازدواج نباشه ولی اگه خوب پیش بره به اون فکر هم میفته

چرا دنبال عاطفی هم هست

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
رضا به نظرم فعلا شاید به فکر ازدواج نباشه ولی اگه خوب پیش بره به اون فکر هم میفته چرا دنبال عاطفی ه ...

آرش چی ؟اون چرا با اینکه ازم خوشش میومد هیچ پیشنهادی نداد؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
منو بگو  بیخیالم شده؟ بعد اینکه دیدمش چه فکری راحبم کرد؟

بیخیال نشده نه

ولی یجور حس میکنه انگار هیچ پیسرفتی نمیکنید یا همچین چیزی

ولی بازم دوستتون داره

بیخیال نشده نه ولی یجور حس میکنه انگار هیچ پیسرفتی نمیکنید یا همچین چیزی ولی بازم دوستتون داره

حست خوبه  👍

ممکنه پا پیش بذاره؟ چیزی در‌مورد شخصیت گش حس می‌کنی یا ظاهرش

آرش چی ؟اون چرا با اینکه ازم خوشش میومد هیچ پیشنهادی نداد؟

راستش به نظرم آرش دوستتون داره کم و بیش ولی حس میکنه اولن با کسی هستید و اون مهره اضافی

دومن نمیخواد شما رو داشته باشه ، خوشش اومده البته (امیدوارم متوجه حرفم شده باشید حالا به دلایلی مثل اینکه فکر میکنه شاید خوشتون نمیاد خودش با کسی یا ....)

تو این شرایط هم کمی ابراز علاقه سخته دیگه...

سلام خوبی عزیزم،،منو یادته،،من یه کاری کردم😐 الکی به پیج کاری دکتره پیام دادم که واسه گرفتگی یه ق ...

من تو رو خیلی دیدم تو تایپیکای حس ششم از صمیم قلب برات دعا می کنم اگه آدم مناسبت هست جور شید 😁❤️

حست خوبه  👍 ممکنه پا پیش بذاره؟ چیزی در‌مورد شخصیت گش حس می‌کنی یا ظاهرش

فقط بگم امکانش هست چون دوستتون داره

ببخشید به همه جواب ندادم

خودم ناراحت میشدم یه حس ششمی سوالای منو نگه وسط بره ولی ببخشید دیگه 🙏🙏🙏🙏