2777
2789

باردارم

۱۷ هفته 

دیروز رفتم دندانپزشکی 

هیچکاری برام نکرد

نه دارو و نه هیچ چیز دیگه

دارم از درد میمیرم

گاهی ب سرم میزنه برم داروخونه و نگم که باردارم و یه دارو بگیرم بخورم 

نمک ، آدامس کوهی، میخک

همشو امتحان کردم

فقط نیم ساعت آرومم میکنن اینا

چیکار کنم دوستان

اگه چیزی میدونید بگید.خیر ببینید ان شاءالله 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخک برات خوب نیست تو سه ماهه دوم میتونی با مجوز دکتر زنان دارو بگیری فکر کنم استامنیفون معمولی همراه با درمان دندانت توسط دندان پزشک مشکلی نداره

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
ژل مسکن دندون هست چرا نمیخری از درمانگاه ؟

نمیدونستم همچین چیزی هست

دیروزم رفتم  دکتر 

دید حالم چقد بده ها

چرا نداد پس؟

برای جنینم مضر نیست؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
سیر رو رنده کن با نمک قاطی کن بزار روش آبه رو آتیش.یا سیر کامل رو بجو با اون قسمت

برم امتحان کنم 

خیر ببینی

قطره دنتول بگیر با همون اسپریکمپرس گرم بزار روش قرص رو بشکون بزار روش بمونه ولی نخورش

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

یک دونه تخم‌مرغ با زرد چوبه و آرد قاطی کن

بزار داخل روغن گرم بشه بزار لابه لای یک پارچه تمیز بزار همون قسمت صورتت بخواب آروم میشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نمیدونستم همچین چیزی هست دیروزم رفتم  دکتر  دید حالم چقد بده ها چرا نداد پس؟ برای جنین ...

مثل خمیر دندونه مدلش

یکم ازش برمیداری با گوش پاکن میزاری رو همون نقطه ک درد میاد

اب دهنتم قورت نده

.

پونه خشک و پودر کن بذار روش چند ساعت بمونه عفونتشو از بین میبره

عفونت نداره

سوراخ شده هوا میکشه

عفونت نداره سوراخ شده هوا میکشه

مثل منی .تو بارداری همه خراب شد .منی که اصلا نمیتونستم غذا بخورم .هر چی خوردم استفراغ بود .عوضش دندون خراب ها موند برام 

الان همه عصبی کشی داره