2777
2789

کارش خوبه برای بینی گوشتی؟هر جا میرم دکترا  میگن ده درصد فقط تغییر میکنی کار دکتر روحانی برای بینی گوشتی چطوره؟

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین دکتر بخدا نری تر میزنه تو بینیت 

آخه دیدم بعضیا تعریف میکنن ازش 

من بینیم گوشتیه هر جا میرم میگن فقط ده درصد تغییر میکنی ولی این گفت یه بینی نیمه فانتزی خوشگل برات درمیارم

وای نههههههه

چند تا دکتر رفتم میگن چون بینیت پوستش ضخیمه زیاد تغییر نمیکنی نمیدونم چکار کنم خسته شدم فقط این بهم گفت تغییر میکنی 

آخه دیدم بعضیا تعریف میکنن ازش  من بینیم گوشتیه هر جا میرم میگن فقط ده درصد تغییر میکنی ولی ای ...

وای خدا کی تعریفش رو میده من دوستام عمل کردن دماغش رو ریده قشنگ من خودم رفتم اهواز پیشه قاسم زاده عروسکی عروسکی برام درورد 

بعد دماغ منم گوشتی گوشتی بود بعد بزرگ الان کوچیکش کرده خیلی خوب شده هرکی میبینمش عاشق دماغم میشه 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
چند تا دکتر رفتم میگن چون بینیت پوستش ضخیمه زیاد تغییر نمیکنی نمیدونم چکار کنم خسته شدم فقط این بهم ...

وای این... کرد گفت بخدا به همه اینو میگه بعد میرینه تو دماغ 

اگه میخوای اینجا عمل کنی برو پیشه ویدا با اینکه اینم کارش اصلا خوب نیست ولی از همه دکتر ها بهتره ماله اندیمشک وگرنه برو اهواز 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
وای این... کرد گفت بخدا به همه اینو میگه بعد میرینه تو دماغ  اگه میخوای اینجا عمل کنی برو پیشه ...

نه من اندیمشک نیستم خرم آبادم 

خواستم بیام اندیمشک پس بیخیالش میشم 

دکتر خوب تو اراک یا همدان که مخصوص دماغ گوشتی باشه سراغ ندارین؟

نه من اندیمشک نیستم خرم آبادم  خواستم بیام اندیمشک پس بیخیالش میشم  دکتر خوب تو اراک یا ...

ولا نه من سراغ ندارم از اونجا 

دکتر خودت آنلاین با عکس قبول میکنه ویزیتم کنه؟

نمیدونم فکر نکنم باید نوبت بگیری بری حضوری اونم الان بگیری چندماه دیگه نوبت میده بهت بعد قیمت عملش 45 شروع میشه به بالا