golpesaramparhame مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 2757 عنوان دکتر روحانی جراح بینی اندیمشک تو رو خدا بیاین 3431 بازدید | 13 پست کارش خوبه برای بینی گوشتی؟هر جا میرم دکترا میگن ده درصد فقط تغییر میکنی کار دکتر روحانی برای بینی گوشتی چطوره؟ با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن 1402/09/09 | 15:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 وای نههههههه ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 بدترین دکتر بخدا نری تر میزنه تو بینیت ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
golpesaramparhame مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 2757 بدترین دکتر بخدا نری تر میزنه تو بینیت آخه دیدم بعضیا تعریف میکنن ازش من بینیم گوشتیه هر جا میرم میگن فقط ده درصد تغییر میکنی ولی این گفت یه بینی نیمه فانتزی خوشگل برات درمیارم با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
golpesaramparhame مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 2757 وای نههههههه چند تا دکتر رفتم میگن چون بینیت پوستش ضخیمه زیاد تغییر نمیکنی نمیدونم چکار کنم خسته شدم فقط این بهم گفت تغییر میکنی با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
باکیوف عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3292 شنیدم بده اگه میتونی برو تهران دکتر عباسی پیج هم داره عکست رو میفرستی بهت میگه
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 آخه دیدم بعضیا تعریف میکنن ازش من بینیم گوشتیه هر جا میرم میگن فقط ده درصد تغییر میکنی ولی ای ... وای خدا کی تعریفش رو میده من دوستام عمل کردن دماغش رو ریده قشنگ من خودم رفتم اهواز پیشه قاسم زاده عروسکی عروسکی برام درورد بعد دماغ منم گوشتی گوشتی بود بعد بزرگ الان کوچیکش کرده خیلی خوب شده هرکی میبینمش عاشق دماغم میشه ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 چند تا دکتر رفتم میگن چون بینیت پوستش ضخیمه زیاد تغییر نمیکنی نمیدونم چکار کنم خسته شدم فقط این بهم ... وای این... کرد گفت بخدا به همه اینو میگه بعد میرینه تو دماغ اگه میخوای اینجا عمل کنی برو پیشه ویدا با اینکه اینم کارش اصلا خوب نیست ولی از همه دکتر ها بهتره ماله اندیمشک وگرنه برو اهواز ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
golpesaramparhame مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 2757 وای این... کرد گفت بخدا به همه اینو میگه بعد میرینه تو دماغ اگه میخوای اینجا عمل کنی برو پیشه ... نه من اندیمشک نیستم خرم آبادم خواستم بیام اندیمشک پس بیخیالش میشم دکتر خوب تو اراک یا همدان که مخصوص دماغ گوشتی باشه سراغ ندارین؟ با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 نه من اندیمشک نیستم خرم آبادم خواستم بیام اندیمشک پس بیخیالش میشم دکتر خوب تو اراک یا ... ولا نه من سراغ ندارم از اونجا ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
golpesaramparhame مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 2757 ولا نه من سراغ ندارم از اونجا دکتر خودت آنلاین با عکس قبول میکنه ویزیتم کنه؟ با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 دکتر خودت آنلاین با عکس قبول میکنه ویزیتم کنه؟ نمیدونم فکر نکنم باید نوبت بگیری بری حضوری اونم الان بگیری چندماه دیگه نوبت میده بهت بعد قیمت عملش 45 شروع میشه به بالا ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،