2821
2789
عنوان

کیا تیر ماهین همسرشون دی ماهی؟🌨☀️

2953 بازدید | 183 پست

به طالع بینی اعتقاد ندارم ولی محض سرگرمی میپرسم

تو چه چیزایی اختلاف دارین 

مثلا من همسرم کل نگره من جز نگر خیلی از مسائل که به نظر من میاد  اصلا به نظر اون نمیاد 

اون صبوره ولی من صبرم کمه

من دوست دارم با رفتارم نشون بدم علاقمو ولی اون کلامی

شما چی

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهر من متولد تیره و همسرش دی‌ ماهیه  ولی زندگیشون خوبه

عه چه خوب

حالا صرفا به این ماها نیست ولی جالبه این چیزا

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

ما برعکسیم من دی همسر تیر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم تیر ماهیم مثل شمام 

فکر کنم فقط باید یکم رو کم صبر بودنمون کار کنیم🤦🏻‍♀️😂

و اینکه انقدر مسائلو برای خودمون بزرگ نکنیم

ما برعکسیم من دی همسر تیر

چطورین باهم 

چطورین باهم 

خداروشکر خوب

من صبورترم اما زودرنجم و لجباز، همسرم‌ تو همه چی کم طاقت و عجول

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خداروشکر خوب من صبورترم اما زودرنجم و لجباز، همسرم‌ تو همه چی کم طاقت و عجول

فک کنم تیر ماهیا همه یکم عجولن منم عجولم یکم

من خودمم شدیدا زودرنجم

ولی قبول دارم دی ماهیا واقعاااا صبورن خیلی

من اردیبیهشتیم وبسیارکم صبر 😂😂😂 بدون همسر😆😆😆

عزیزممم😍اتفاقا خیلیم خوبی😍

یه دونه خیییلی خوبش انشاالله قسمتت بشه

فک کنم تیر ماهیا همه یکم عجولن منم عجولم یکم من خودمم شدیدا زودرنجم ولی قبول دارم دی ماهیا واقعااا ...

اره واقعا عجولِ مثلا یه کاری و باید انجام بدیم از شب قبل میفته ب تقلا و هی انگار تو ذهنش تکرارش‌ میکنه هی میگه‌ اینکار و بکن اونکار و بکن یا هی چک میکنه ک همه‌‌چی درست انجام بشه

اره واقعا عجولِ مثلا یه کاری و باید انجام بدیم از شب قبل میفته ب تقلا و هی انگار تو ذهنش تکرارش‌ میک ...

یکم بخاطر مضطرب بودنمون هم هست 

راجب هر چیزی بیش از حد نگرانیم

من و شوهرم هردو تیر ماهی ایم باهم نمیسازیم

چرا 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز