2777
2789
عنوان

جوونی که پدر و مادر و به هر بهانه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 71 پست
الهی بمیرم برا دلت که چقدر شکسته .عزیزم دورکعت نماز به نیت عاقبت به خیریش بخون .انشاله که گیر رفیق ن ...

پدرم دراومده انقدر دعا و نماز و نذر .اصلا یاد کارهاش می افتم . چه طور یادم بره به خداوندی خدا مادری بودم همه چیزمو براش گذاشتم سختی و همه چیز تحمل کردم این جایی برسه و اینطور فقط از مدرسه و اطرافیان بپرسید چی کشیدم . به خدا گفتم یا به راه برایش یا ببرش

خب اونو که نمیتونین انکار کنین چون پیش شما بزرگ شده و بی تقصیرم نیستین  پسره هیجان داره درکش ک ...

بعدم برین صحبت کنین روانپزشک نیتونین دارو ها رو تو غذاش بریزین

بعدم اینکه بچه به پدر ومادرش احترام نذاره دیگه به اخر خط رسیده 

و نگاه کنین از اول ارتباط خودتون و همسرتون چطوری بوده ایااز احترام صحبتی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینجا نخبه و درس خون بود یهو افت کرد خیلی خیلی تلاش کردم و همه جوره خدا نصیب مادری نکنه از داغ بد ...

عزیزم اگه گل میکشه رفتارش دست خودش نیست بهش انگیزه بدید ترک کنه از کمپهایی که مجوز دارن کمک بگیر حتما ببرش روانشناس باهاش صحبت کنه خودتم زیاد پا پیچش نشو چون بیشتر پرده بینتون دریده میشه و هیچ سودی براتون نداره .در ضمن محلتون رو تغییر بده حتی شده برو شهر دیگه که از عواملی که اینجوریش کرده دور بشه .مادر عزیز پسرتون چن سالشه؟

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
خب اونو که نمیتونین انکار کنین چون پیش شما بزرگ شده و بی تقصیرم نیستین  پسره هیجان داره درکش ک ...

پیش ما بزرگ شده خانواده خودم خیلی هواشو داشتن خودم و همسرم تحصیلکرده و بدون هیچ حاشیه ای و همینطور خانواده ام .اما خودش جامعه و مدرسه راه و دوستانش انتخاب کرد اما منم حقم نیست اینطور ببخشید مثل حیوون کتک بخورم برای بهونه ای که پیدا می کنه 

پدرم دراومده انقدر دعا و نماز و نذر .اصلا یاد کارهاش می افتم . چه طور یادم بره به خداوندی خدا مادری ...

ولمون کنین بابا کارمای کارتونه 

ببین این پسر چقد کمبود عاطفی داشته که دنبال دوست دختر و معتادی رفته 

هر چی میکشیم از دست شما پدر و مادراس 

همین شمایین که بدبختمون کردین بعد میاین میزنین تو سرتون که چرا بچم اینطوری شد

پدر ومادری فقط زاییدن و خورد و خوراک نیست

پیش ما بزرگ شده خانواده خودم خیلی هواشو داشتن خودم و همسرم تحصیلکرده و بدون هیچ حاشیه ای و همینطور خ ...

معذرت میخام منم دلم خیلی پر بود حتمن برین پیش مشاوره و روانشناس حتمن جدی بگیرین

عزیزم اگه گل میکشه رفتارش دست خودش نیست بهش انگیزه بدید ترک کنه از کمپهایی که مجوز دارن کمک بگیر حتم ...

محیط زندگیمون محیط خوب و سالمه خودش میگرده از جای دیگه پیدا میکنه

ولمون کنین بابا کارمای کارتونه  ببین این پسر چقد کمبود عاطفی داشته که دنبال دوست دختر و معتادی ...

نه ربطی نداره ،اعتیاد از بچگی با آدمه و انواع مختلفی داره،به پدر و مادر و رفتاراشون ربطی نداره...دست خودشونم نیست اونایی که معتاد میشن،خب گاهی اطرافیان با رفتارهاشون اونارو بیشتر هول میدن ولی در نهایت تقصیر هیچکس نیست...

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
پدرم دراومده انقدر دعا و نماز و نذر .اصلا یاد کارهاش می افتم . چه طور یادم بره به خداوندی خدا مادری ...

الهی...منم پسر بزرگ دارم و میدونم برای یه مادر چقدر سخته که این روزا رو ببینه میدونم که یه مادر روزی چن بار ممیمره و زنده میشه وقتی از فرزندش نا امید میشه فقط میتونم بگم برا آرامش وجودت آیةالکرسی میخونم و از خدا میخوام بهت صبر بده تا بتونی بر مشکلات پیروز بشی و انشاله خدا اونقدر بهت قدرت بده که بتونی پسرت رو از این باتلاقی که توش گیر کرده بیرون بکشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
معذرت میخام منم دلم خیلی پر بود حتمن برین پیش مشاوره و روانشناس حتمن جدی بگیرین

رفتیم هزار بار خیمه زدم در مطب دکتر و روانشناس. گوش نمیکنه اصلا به عمرم ندیدم چنین آدمی

رفتیم هزار بار خیمه زدم در مطب دکتر و روانشناس. گوش نمیکنه اصلا به عمرم ندیدم چنین آدمی

اما من زیاد دیدم،باور کن این کارا بی فایدست،فقط کمپ

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
ولمون کنین بابا کارمای کارتونه  ببین این پسر چقد کمبود عاطفی داشته که دنبال دوست دختر و معتادی ...

من خودم از دست کتک و ترس مادرم همیشه بهش محبت کردم صد در صد مادر کاملی نبودم .اگر کارما هست که خودش هم باید پس بده . پس با هر کمبودی من باید تو خیابون بودم .همیشه میگم طالع من این بوده از بچگی از مادر معلم بترسم حالا هم بچه 

چن سالته ؟هنوز مجردی؟