2777
2789
عنوان

جوونی که پدر و مادر و به هر بهانه میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 71 پست
۲۲

آخه سنی هم نداره .یعنی از هفده سالگی تغییر مسیر داده .باز عیب نداره جلو ضرر رو هروقت بگیری منفعته .دیگه بهش پول نده .باهاش قهر کن و بگو باهات حرف نزنه تا بخواد ازت اخاذی کنه و خودش رو داغون کنه .به نظرم حتما از مراکز ترک اعتیاد کمک بگیر شماره مرکز محلتونم از ۱۱۸ بگیر و واقعا باید دنبال یه درمان اساسی گشت

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
آخه سنی هم نداره .یعنی از هفده سالگی تغییر مسیر داده .باز عیب نداره جلو ضرر رو هروقت بگیری منفعته .د ...

پول میدیم این اوضاعه ندیدیم .دزدی میکنه از خونه خیلی وسیله برده فروخته از خونه مادرم دزدی کرده دیگه راهش ندادن آبرو نذاشته پیش مادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم برا دلت مادر میفهممت چه حالی داره انشالا پسرت سر به راه بشه 

واقعا جامعه بدی داریم خودمم به چشم دیدم چه جوونایی خوبی به راه بد کشیده شدن از خدا میخوام بهت یه صبر یه دل بزرگ بده که بتونی پسرتو نجات بدی عزیرم

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
انقدر دعا و امامزاده و نماز و .......که اصلا نماز و گذاشتم کنار

ایه ۱۴۹انعام بخون فوت کن به نون بده بخوره ( یه مدت اینکاربکن) یکی میگفت با اینکار پسرم من که معتادبود ترک کرد

بله جامعه گل و بلبل ما خراب و فاسد و معتادیم تو خونه ان شاالله همیشه بچه های خوبی داشته باشی فقط یک ...

من نگفتم تو مشکل داری 

ولی چون چند نفر نا خلف هستن تو جامعه یکی مثل برادرت بگی جامه خرابه داری به هشتاد مایون نفر توهین میکنی به هفت هزار سال فرهنگ توهین میکتی

وقتی چشات رو میبندی به چرتی میگی منتظر جواب باش

من نگفتم تو مشکل داری  ولی چون چند نفر نا خلف هستن تو جامعه یکی مثل برادرت بگی جامه خرابه داری ...

اوضاع کلی جامعه و وضعیت مدارس رو گفتم .خودت چشماتو نمیبندی و جواب میدی فرهنگ هفت هزار ساله میگید خوبه . برادر من کی گفتم خرابه جامعه وقتی عمر و همه چیز تو میذارید بچه درس خون بزرگ میکنی با بدبختی از جامعه ای توش اعتیاد بیداد میکنه فساد چیزی لازم نیست بگم من کی توهین کردم به شما اگر توهین کردم خدا میدونه شما هم اگر از دل من خبر نداری هیچ وگرنه خدا تو حال من بذاره درک کنید دل و عمر سوخته یک مادر

اوضاع کلی جامعه و وضعیت مدارس رو گفتم .خودت چشماتو نمیبندی و جواب میدی فرهنگ هفت هزار ساله میگید خوب ...

واگذارت به خدای بالا سر که مودبی و چرت وپرت به گفته خودتون و ادب هفت هزار سالتون

ممنون عزیزم دعای من که به خدا نرسید دعای تو برسه

انشالا عزیزم من که کلی برا پسرت دعا کردم ولی مطمئن باش خودش یه روز خسته میشه و سربه راه شک نکن از رو تجربه میگم حالتم خوب میفهمم 

انشالا خدا خودش هوای جوونامون داشته باشه

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
انشالا عزیزم من که کلی برا پسرت دعا کردم ولی مطمئن باش خودش یه روز خسته میشه و سربه راه شک نکن از رو ...

ممنون عزیز دلم خدا به دل مهربونت هر چی میخواهی بده