2777
2789
عنوان

میخوام از دست مادرشوهرم خودمو بکشم

1651 بازدید | 74 پست

به خدا خیلی خستم اصن دیگه نمیکشم نزدیکه ی ساله ازدواج کردم با مادرشوهرم تو ی خونه زندگی میکنیم بعد نوه هاشم دایم باهاشن همه بچه هاش اصلا نمی نونم ی دقیقه با شوهرم تنها باشم خونشون خیلی شلوغ همش عصبیم با شوهرم حتی اگه ده دقیقه تنها باشیم هم دعوا دارم میگم جدام کن مادرش تو همه کارامون دخالت داره حتی به زپگ گوشیم شارژام لباس پوشیدنم خونه مامانم رفتن خوابیدنمون به همه چی کار داره چون شدیدا رو همه خانوادش نفوذ داره و همه به حرفشن همه هاااا همشم تقصیر این شوهر منه به شدت لوس و مامانیه اعصابم واقعا خورده ی تلوزیون نمی تونم نگاه کنم ی گریه نمی تونم بکنم شرایط طلاق اصلا ندارم یکم نصیحتم کنید اصلا از مادرش متنفررررر شدم نمی تونم تحملش کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا مقصر خودتی 

چرا با همچین مردی ازدواج کردی ؟؟؟

که یه خونه ی مستقل از خودش نداشته ؟؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مادرشوهرتو بکش 

نه جدی کسی رو نکش؛خودتم اذیت نکن خونه رو جدا کن 

تهش طلاقه دیگه؛خودکشی چرا؟! مادرشوهر ارزش خودکشی داره آخه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین چون شرایط طلاق نداری 

هرچی قهر کنی و دعوا کنی و بری و برگردی فایده نداره 

از در دوستی و سیاست وارد شو

یکمم دلتو گنده کن 

میدونم جقدرررر سخته چقدرررر ولی جز این راهی نیست 

شوهرتو باید با ناز و ادا و فلان خام کنی خونه تو جدا کنه 

ببخشید ولی دوران آشنایی یا نامزدی مگه نداشتید؟؟ خب این دوران برای سنجیدن همین چیزاست دیگه!! برای سنجیدن طرفت و خانوادش و رابطتون و اخلاق و فرهنگ و ...       نه صرفا عشقولانه بازی !!!!