2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با ویتامین البته یکیشون قرص عصاره کدو هم داد

من ریشه مشکل شما رو نمیدونم اما معمولا اینا تنهایی تنبلی رو درمان نمیکنن. احتمالا فقط واسه ریزش مو یا علایم مشابه رفتی دکتر.. چون دکتر زنان در کنار اینا چیزای دیگه میده... متفورمین. سپیروترون کامپاند.. از اینا

من ریشه مشکل شما رو نمیدونم اما معمولا اینا تنهایی تنبلی رو درمان نمیکنن. احتمالا فقط واسه ریزش مو ی ...

بله ..واسه من اسپیرو واسه جوشای صورتم داد دکتر

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

من ریشه مشکل شما رو نمیدونم اما معمولا اینا تنهایی تنبلی رو درمان نمیکنن. احتمالا فقط واسه ریزش مو ی ...

من دکتر پوست و مو رفتم که اینا بر اساس علایمم بهم قرص هورمونی دادن

هدفمم هم موهامه

یبارم دکتر غدد رفتم که اولین بار اون به من گفت پلی کیستیک داری چون توی سونو و ازمایشام هیچ مشکلی رو نشون نمیده😑

ولی اون گفت پلی کیستیک خفیفه، موهامم خیلی ریخته و جوش هم زیاد میزدم، موهام سست شده

چاق هم هستم

بعد عرضم به خدمتت که من قبلش یه دوره اسپیرو میخوردم که اون جوشامو خوب کرد، بعد رفتم یه دکتر پوست و مو دیگه که اون بهم دوتاسراید داد و اسپیرونولاکتونو کم کم قطع کردم

بعد که رفتم دکتر غدد اون بهم اسپیرونولاکتون داد و گفت فعلا دوتاسراید هم قطع نکن، چون یهو نمیشه قطع کرد و فعلا بخور ببینیم چی میشه

اما من میترسم جفتشو باهم بخورم😐 نمیدونم چکار کنم واقعا

کاربری سوم😐
من دکتر پوست و مو رفتم که اینا بر اساس علایمم بهم قرص هورمونی دادن هدفمم هم موهامه یبارم دکتر غدد ...

دکتر زنان هم برو..درباره عوارض اصلا نگران نباش.تبلیغات عطاری هاست که مردم رو الکی بترسونن برن گیاهی بخرن...

من دکتر پوست و مو رفتم که اینا بر اساس علایمم بهم قرص هورمونی دادن هدفمم هم موهامه یبارم دکتر غدد ...

قبل از همه چی وزنت باید بیاری پایین 

چربی دور تخمدان ک از بین بره خود بخود تخمدانات فعال میشه