2777
2789
عنوان

کنکور همراه دانشگاه

618 بازدید | 25 پست

مهندسی پزشکی ازاد میخونم. اصلا راضی نیستم، انگار یه خلا تو وجودمه انگار حالم بده از این رشته و دانشگا.

میخوام کنکور تجربی بدم ولی خانوادم نمیزارن مرخصی بگیرم .... کسی هست تجربه داشته باشه ک همزمان کنکور بده و دانشجو باشه؟

من گفتم شرو کنم اول زیست و شیمیم رو امسال قوی کنم ک ۴۰۴ کنکور بدم چون فکر نمیکنم برسم به کنکور امسال همزمان با دانشگاه.

من امسال دارم این کار رو انجام میدم

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشتتون چیه

پرستاری

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

امسال بده می تونی ۵۰ درصد معدله ۱۲ هست بقیش زیست و شیمی بالا ببری و قلمچی بدی دیر نیست

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

نظرت راجع ب لیسانس ب پزشکی چیه؟

قطعن پزشکی بهتره

پرستاری

واقعا پرستار هستین خوشحالتون

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

واقعا پرستار هستین خوشحالتون

اره دانشجو ام هنوز 

خوشبحالی ندارع من بیش از اندازه ناراحتم