2777
2789
عنوان

سلام بچه ها مهریمو گرفتم به نظرتون باهاش چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7454 بازدید | 171 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم تبدیل به سکه یا طلا کن بعد هم سریع بزار صندوق امانات بانک چون اگه این کار را نکنی هر بار که ...

اره ابجی خیلی فکر خوبیه مامانم هم میگه طلا بخر 

شوهرم سوله اهن فروشی دارن 

خوش بحالت اسی من جگرم خونه از دستش طلاقم میده اما جایی ندارم برم مهریه نداره بده بدتر ازهمه اینا دوتا بچه دارم نمیتونم ولشون کنم با این عجوبه 

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

۹۹ درصد تیبا۲ میخرن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

حتما شوهر خوبی بوده که اون همه پول رو یه جا پرداخت کرده  چرا میخواستی جدا بشی؟بچه داری؟

😭😭😭😭😭بخاطر خیانت ابجی جان مچشو گرفتم ما هنوز عقد کرده بودیم هنوز قرار بود عروسی بگیریم و بریم سر خونه زندگیمون تو عقد من حامله شدم بخاطر کارهای اون بچم رو سقط کردم خیلی عذاب کشیدم😭😭😭

اره ابجی خیلی فکر خوبیه مامانم هم میگه طلا بخر  شوهرم سوله اهن فروشی دارن

سود ملک از طلا خیلی بیشتره با پول اجاره طلا بخر یا کار راه بنداز

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
😭😭😭😭😭بخاطر خیانت ابجی جان مچشو گرفتم ما هنوز عقد کرده بودیم هنوز قرار بود عروسی بگیریم و بریم س ...

وااای فدات بشم چه سختی هایی کشیدی نامرد عوضی خاک تو سرش کنن خوب کردی که میخوای طلاق بگیری

صد در صد خونه بخر اصلا به چیز دیگه ای فکر نکن یه خونه نقلی هم باشه بخر واسه آینده ات چون معلوم نیست فردا روز که دیگه مهریه نداشتی چیکار میخوای بکنی کجا بری اگه مشکلی با شوهرت پیش اومد دوباره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی