2777
2789
عنوان

ماهی

215 بازدید | 25 پست

سلام دوستای خوبم،من دیشب سبزی پلوباماهی درست کردم جاتون خالی فوق العاده شده بودگفتم دستورشوبهتون بگم اگه دوس داشتین یه بارامتحان کنین هم بشدت خوشمزس هم مجلسی،تازه مهمون سرزده داشتم عجله ای درست کردم ولی شماازقبل میتونین ماهی روبخوابونین توموادی که میگم.

اول ماهی روپاک کردم وتیکه کردم وبهش نمک وزردچوبه وپودرزنجبیل خیلی کم زدم چون زیادبزنی طعمش غالب میشه وآبلیمووزعفران دمکرده قشنگ بااین موادماساژدادم ماهی روتابه خوردش بره بعدگذاشتم کنار.

حالادستورسبزی پلو:اول برنجوخیسوندم چون وقتم کم بودنیم ساعتی خیسوندم بعدپیازورنده کردم وبهش سیراضافه کردم وزردچوبه وکاری وشویدخشک وخیلی کم پودرشنبلیله خشک وکشمش پلویی وزرشک وپودرگردوایناروباهم مخلوط کردم وبرنجوآبکش کردم ولایه لایه موادوریختم روبرنج وزعفرون آب کرده ریختم وگذاشتم دم بکشه.بعدماهی روتوآردسوخاری بغلتونیدوتوروغن داغ سرخ کنید(البته من یه بارم آردوتخم مرغ وشیرروزعفرون روباهم مخلوط کردم وماهی روغلتوندم توش بعدسرخ کردم اونم بشدت خوشمزه بود ولی میگن ماهی وتخم مرغ وشیرخوب نیست کمتراینجوری درست میکنم)

برای دورچین ماهی هم زرشک تازه( البته میتونین زرشک خشک هم نیم ساعت قبل خیس کنیدوبعدآبکش کنید)وباکره تفت بدین پودرگردوروبهش اضافه کنیدوازتابه خارج کنیدویکم جعفری وگشنیزروهم خردکنیدویکم زرشک بهش اضافه کنیدویکم تفت بدیدوبرای تزیین ماهی ازش استفاده کنید.فقط میتونم بگم فوقالعاده خوشمزه بوددلتون نخواد😘

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

من ماهی رو شکم پر میکنم با مغز گردو و سیر و پیاز و رب انار و با روغن به شدت کم تو ماهیتابه رژیمی سرخ میکنم عالی میشعپه

حتی ماهی تیکه تیکه شده رو هم با روغن زیتون کمی آب پیاز و گوجه و سیر بخار پز کنی عالی میشه

ماهی سرخ شده خیلی ضرر داره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردو و کشمش تو برنج که دیگه سبزی‌پلو نیست

شویدوشنبلیله هم داخلش هست ولی گردوکشمش روبخاطرسردی ماهی وبرنج میریزیم که طبعشومتعادل کنه ومزش فوق العاده میشه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

به جای سبزی فقط سیر و گشنیز هم بزنید عالی میشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

مال کدوم شهره. دستت درد نکنه گزاشتی دستورت و 

اما تهران اینجوری نمیخورن درست کنیم😕🙁☹️

سبزی خیلی کم به برنج میزنن انگار بشه بشمری

ماهی هم با آرد سرخ میکنیم

همین. کنارشم سس انار و گردو و سیر. 

کشمش و پیاز و... اینایی که گفتی بریزم دخلمو میارن 😁

من ماهی رو شکم پر میکنم با مغز گردو و سیر و پیاز و رب انار و با روغن به شدت کم تو ماهیتابه رژیمی سرخ ...

درسته سیروگردورب انارخیلی مزه ماهی روخوش طعم میکنه

ولی شوهرم اصلاآبپزدوس نداره وبایدکاملابرشته بشه وتازه بیارم سرسفره یکم بمونه دوس نداره

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

بخداخیلی خوشمزه میشه اینجوری منم قبلانمیزدم وفقط شویدمیزدم مزش عالی میشه

پس باید حتما امتحان کنم. ممنون گفتی عزیزم

راستی پیاز رو با رنده ریز، رنده کردی؟ شوید و شنبلیله تازه یا خشک و نسبتشون چقدره؟ میشه بگی؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
مال کدوم شهره. دستت درد نکنه گزاشتی دستورت و  اما تهران اینجوری نمیخورن درست کنیم😕🙁☹️ سبزی ...

مال شهرخاصی نیست یه بارتوآپارات دیدم خیلی خوشم اومد.اتفاقاخیییییلی خوشمزس بخدااگه بدبودتاپیک نمیزدم دوس داشتم شمام درست کنیدمن دیشب مهمونامون بااینکه خییییلی مغروربودن دستورشو ازم گرفتن وکلیم تعریف کردن تانخوریدکه نمیدونیدمنظورم چیه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

پس باید حتما امتحان کنم. ممنون گفتی عزیزم راستی پیاز رو با رنده ریز، رنده کردی؟ شوید و شنبلیله تازه ...

خواهش میکنم عزیزجان

من بارنده متوسط رنده کردم،شویدوشنبلیله روتازه نداشتم خشک ریختم شمامیتونی تازه بگیری ولی شنبلیله روبایدخشک باشه بریزی وحتی میتونی تخم شنبلیله بریزی،شویدروچشمی ریختم ولی شنبلیله چون تلخ میکنه مدارکم بایدبریزی مثلابرای چهارپایان برنج نصف قاشق چایخوری کافیه.

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰