سلام دوستای خوبم،من دیشب سبزی پلوباماهی درست کردم جاتون خالی فوق العاده شده بودگفتم دستورشوبهتون بگم اگه دوس داشتین یه بارامتحان کنین هم بشدت خوشمزس هم مجلسی،تازه مهمون سرزده داشتم عجله ای درست کردم ولی شماازقبل میتونین ماهی روبخوابونین توموادی که میگم.
اول ماهی روپاک کردم وتیکه کردم وبهش نمک وزردچوبه وپودرزنجبیل خیلی کم زدم چون زیادبزنی طعمش غالب میشه وآبلیمووزعفران دمکرده قشنگ بااین موادماساژدادم ماهی روتابه خوردش بره بعدگذاشتم کنار.
حالادستورسبزی پلو:اول برنجوخیسوندم چون وقتم کم بودنیم ساعتی خیسوندم بعدپیازورنده کردم وبهش سیراضافه کردم وزردچوبه وکاری وشویدخشک وخیلی کم پودرشنبلیله خشک وکشمش پلویی وزرشک وپودرگردوایناروباهم مخلوط کردم وبرنجوآبکش کردم ولایه لایه موادوریختم روبرنج وزعفرون آب کرده ریختم وگذاشتم دم بکشه.بعدماهی روتوآردسوخاری بغلتونیدوتوروغن داغ سرخ کنید(البته من یه بارم آردوتخم مرغ وشیرروزعفرون روباهم مخلوط کردم وماهی روغلتوندم توش بعدسرخ کردم اونم بشدت خوشمزه بود ولی میگن ماهی وتخم مرغ وشیرخوب نیست کمتراینجوری درست میکنم)
برای دورچین ماهی هم زرشک تازه( البته میتونین زرشک خشک هم نیم ساعت قبل خیس کنیدوبعدآبکش کنید)وباکره تفت بدین پودرگردوروبهش اضافه کنیدوازتابه خارج کنیدویکم جعفری وگشنیزروهم خردکنیدویکم زرشک بهش اضافه کنیدویکم تفت بدیدوبرای تزیین ماهی ازش استفاده کنید.فقط میتونم بگم فوقالعاده خوشمزه بوددلتون نخواد😘