2777
2789
عنوان

بیبی چکم منفی بود🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 49 پست
اورولوژیست

میتونه آزاد بدون نسخه هم بدا؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
عجه نکن سنی نداری که  فقط بی خیالی طی کن

کاش بشه واقعا🥲💔

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲🥲🥲خب نیستم دیگه  

ببین۲ماه خیلی زوده اولا

هنوزموعدت نشده تست دادی خب معلومه منفی میشه دوما

استرس داری اگربچه هم باشه سقط میشه سوما

ازالان شوهرت روبه استرس میندازی وپایه های زندگیت روشل میکنی چهارما

اگرهم مشکل داری صبرکن زمان بگذره واول خودت بروآزمایشات لازم روبده بعدطبل نازایی وعیب بردارپنجما

هم نمیگی الان شوهرت بره به خانواده اش بگه وبقیه داستان.....

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
کلا ویتامین جز دارو آزاد.  حتی بیمه هم نمیده.  

ممنون

ویتامین ای چقدروباچه زمانی خورده بشه؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ببین۲ماه خیلی زوده اولا هنوزموعدت نشده تست دادی خب معلومه منفی میشه دوما استرس داری اگربچه هم باشه ...

عزیزم کسی از خواستمو خبر نداره

شوهر من اصلا پیش خانوادش نم پس نمیده

خودمم چکاپ کردم سالمم

برا همین میگم شوهرمم بره مطمئن شیم

یا اگه مشکلی هست همین اول بفهمیم

بعد اینکه یه ماما بهم گفته بود بیبی چک ده روز بعد از لقاح مثبت میشه

منم دیگه پریودیم نزدیکه از روز تخمک گذاریمم ۱۰ روز گذشته

🥲

عزیزم کسی از خواستمو خبر نداره شوهر من اصلا پیش خانوادش نم پس نمیده خودمم چکاپ کردم سالمم برا همی ...

نه جواب نمیده

مامابیخودگفته

درضمن بعضیاکلانشون نمیده حتی۵ماهه باردارباشی

انشاءالله چندروزدیگه بیبی بزن وبارداریت روبه همه اطلاع بده

ولی استرس سبب جداشدن جنین ازرحمت میشه

حالاخوددانی

زنان خودم برم؟؟ ویتامینارو نخوردیم 

کلا فولیک اسید ۱ و ویتامین ایی و سی رو باید شروع کنی سه ماه قبل لینکه بخوای حامله بشی تا کیفیت تخمک بره بالا قدیما لازم نبوخورد خوراکشون خوب بود نکه ماها هوا ی آلوده و آب پر گچ و غذاهای فریز شده و...میخوریم 

چلغوز اگه شوهرت بخوره عالیه اگه پیدا کنه چون گرون واسه مردا عالیه 

نه جواب نمیده مامابیخودگفته درضمن بعضیاکلانشون نمیده حتی۵ماهه باردارباشی انشاءالله چندروزدیگه بیب ...

🥲🥲🥲

دارم رو خودم کار میکنم کمتر استرس داشته باشم

کلا فولیک اسید ۱ و ویتامین ایی و سی رو باید شروع کنی سه ماه قبل لینکه بخوای حامله بشی تا کیفیت تخمک ...

من ویتامین دی و فولیک اسید خوردم

سه ماهم تموم شد

دی رو ادامه ندادم

فالیکو دارم میخورم

پس اونارو هم میخورم

مرسی عزیزم

ببخش ی سوال،من پدیودم ۱۳ تا ۱۵ هر ماه نیشدم ،دیشب رابطه داشتیم و ک ا ن د و م پاره شده بود تفهمیده و منی ریخته شد،نبم ساعت بعدش اورژانسی ۱ و نیم خوردم الان چن روز دیگ باید پریود شم،الان هیچ علائمی ندارم چ کار کنم😭

🥲🥲🥲 دارم رو خودم کار میکنم کمتر استرس داشته باشم

۱راهکارخوب

۲ماه شدیدبرودنبال درمان۴ماه پیشگیری نکن ولی به خودت استراحت بده وخودت روباورزش وخوراکیهای خوب تقویت کن

ببخش ی سوال،من پدیودم ۱۳ تا ۱۵ هر ماه نیشدم ،دیشب رابطه داشتیم و ک ا ن د و م پاره شده بود تفهمیده و ...

نگران نباش

۵ روز دیگه این چیزا