2777
2789
عنوان

بیبی چکم منفی بود🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 49 پست
میگه خودتم بیا👩‍🦽😂😂 یه بنده خدایی میگفت بگو نمونه رو از خونه براشون ببری ولی فک نکنم بشه میشه؟ ...

نه همونجابهتره.

۱اتاق میدن بهتون اکثرجاها

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
نه همونجابهتره. ۱اتاق میدن بهتون اکثرجاها

ینی منم میتونم برم؟؟؟؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی منم میتونم برم؟؟؟؟

هم اصل خودنی🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خوب بود جوابشون؟؟ من امروز میرم آزمایشگاه میپرسم اتاق دادن بهشون؟؟

اره دوباربرای اطمینان  انجام داد ازمایشو جوابش خوب بود اره اتاق دادن  اره حتما برو بپرس شاید مشکل از شوهرت باشه زودتر بفکر باشید بهتر من الان خودم یکساله وخوردهدای میشه اقدامم ولی بی نتیجه بوده هرچی ازمایشو سونو بوده دادم حتی عکس رنگی ولی مشکلی ندارم😔