2777
2789

زودتر فروش بره؟

البته یا این نیت که هرچی صلاح خداست💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

این نظر منه برای شروع هر کار یا فروش هر چی با خدا معامله کنید مثلا بگید خدایا این ملک به فروش بره به هر قیمتی که خودت میدونی یک درصد یا حتی کمتر هدیه کنم به این فامیل دوست وآشنا که میدونیم گرفتاره از خدا بخواید این معامله یا کار  برکت داشته باشه برای خریدار یا فروشنده      باورتون میشه من همیشه نذر پسرام میکنم مثلا میگم این گرفتاریم حل بشه اینقدرش رو هزینه مسافرت یا رستوران بچه هام کنم همیشه هم جواب میده     آخرین بار خیلی نگران اجاره خونه بودم تو دلم گفتم خدایا اگه صاحبخونه امسال دوبرابرنکنه معقول کرایه رو تغییر بده بچه هام رو ببرم رستوران چند دقیقه بعد زنگ زد گفت ی تومن اجاره بیشتر از خوشحالی دیوونه شدم اجاره خونه ما نصف اجاره واحد کناریه  هیچ چیز به اندازه شادی دیگران مشکل گشا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر منه برای شروع هر کار یا فروش هر چی با خدا معامله کنید مثلا بگید خدایا این ملک به فروش بره به ...

ممنون که از تجربه تون گفتید

دلم روشن شد

چقدر قوانین دنیا زیباست اگه زیبا فکر و عمل کنیم

منم نیت کردم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃