2777
2789
عنوان

خانم ها بیاید ابروم رفت

696 بازدید | 50 پست

همیشه از بچگیم املام ضعیف بود ولی ریاضی عالی حالا که معلم شدم بعضی اوقات در نوشتن حروف چند شکلی اشتباه می کنم  ،خدا امروز دو دفتر بچه ها به جای اینکه ملاحظه شد رو با ظ بنویسم با این ض نوشتم 

خیلی بد شد ،الان یه حس خیلی بد دارم 

ابروم رفت 

الان نگید مثلا معلمی از بچگی اینشکلی بودم حتی میدونم این مشکل از حافظه تصویریم ولی چ کنم این میشه 

تو رو خدا بگید ابروم رفت😥😥😥😥😥😥

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آبروت رفت 

اما مجبوری درستش کنی چون اختیار کلاس از دستت در میره

بگو یه بازی ساختی که اگر بچه ها بتونن ده مورد غلط پیدا کنن بهشون جایزه میدی 

و اگر خانواده شون پرسیدن بگو راه حال معکوس برای تمرکز و جستجوی بچه هاس

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آبروت رفته دیگه حالا ما بیاییم چیکار کنیم شایدم متوجه نشن 😄

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ب هرکلمه ای ک شک داری بزن گوگل مطمئنشو

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
اره ابروت رفت متاسفانه 

😥😥😥😥😥😥😥

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
آبروت رفت  اما مجبوری درستش کنی چون اختیار کلاس از دستت در میره بگو یه بازی ساختی که اگر ب ...

اونا اول هستن متوجه نمیشن 

خانوادشون 

آبروت رفته دیگه حالا ما بیاییم چیکار کنیم شایدم متوجه نشن 😄

😥😥😥😥

ب هرکلمه ای ک شک داری بزن گوگل مطمئنشو

واقعااا

ناراحتی نداره، فردا از بچه‌ها بپرس کی متوجه اشتباه عمدی من شده، اگه فهمیدن که تشویقشون کن، و اگه نفهمیده بودن، خودت بهشون بگو که دیروز این کلمه رو به عمد . برای امتحان شما،غلط نوشتم، حواستونو جمع کنین که باز هم اینکارو میکنم، 

مرد باید در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیا باشد 

فرار کن از مدرسه گلم 😂😂 دیگه نرو اونجا گوشیتم خاموش کن.

یا بگو فکرم درگیر بوده ، شاید اوناهم نفهمیده باشن ، شنبه رفتی مدرسه دفتراشونو بگیر یدونه دسته به ض اظافه کن! 😊

اللهم صل علی محمد وآل محمد و اهلک اعداعهم  محب ال اهل البیت النبوت

نه ابروت نرفته 

پیش میاد معلمی قرارم نیست بی نقص باشی

بازم با ض بنویس اگ معلم کلاس اولی 

تا وقتی ک ب کلمه ظ رسیدی بگو خب بچه ها هرکی بتونی بگه من تا الان کدام کلمه رو برای شما اشتباه نوشتم در امضام بهش جایزه میدم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
ناراحتی نداره، فردا از بچه‌ها بپرس کی متوجه اشتباه عمدی من شده، اگه فهمیدن که تشویقشون کن، و اگه نفه ...

اونا کلاس اول هستن 

منظورم اولیاشون