2777
2789
عنوان

همکارم بهم علاقمند شده

281 بازدید | 13 پست

از همکارای دیگه ام شنیدم، من واقعا بهش علاقه ای ندارم یکی از همکارامم آب پاکی رو ریخت رو دستش گفت خانم فلانی فعلا یه خواستگار خوب داره میخواد قبول کنه و... 

منتها بچه ها من پیج اینستاشو دیدم خیلی دلم میخواد درخواست بدم ببینم پیجشو ولی عذاب وجدان دارم😅 به خودم میگم خب وقتی نمیخوایش اذیتش نکن بذار اونم کمتر ببینت فراموشت کنه (میدونم درخواست بدم اونم درخواست میده) ولی حقیقتا یه کرمی افتاده به جونم 

چمونه ما خانما که وقتی یکی ازمون خوشش میاد دلمون میخواد بیشتر مارو بخواد حتی اگه نخوایمش😬 

میدونم کار انسانی نیست شاید ولی به نظرتون واقعا گناه داره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من کسی رو نخوام شده التماسش کنم که ولم کنه اینکارو کردم😐😕

حتی یه خواستگاری داشتم ول کن نبود فامیل دور بود پسره لاغر مردنی مداد هرچی میگفتم نه میگفت عزیزم علاقه به مرور زمان شکل میگیره 

رفتم دعای جدایی زدم دست از سرم برداره😐😂

جالبه اعتقادی به دعا ندارم ولی زدم اثر کرد😐ولم کرد 

هیچی اداکلیپا اینستارو دراوردم دورت بگردم..ولی خدایی خواستگارسیریش جقد بد بعدزشتم باشه و پرادعا وای ...

😐😂خدای اعتماد به نفس بودا 

ولی متاسفانه شنیدم یه مدت بعد هرویینی شد😕🙈میگن ترک کرده البته 

مرسی از همگی که بدون قضاوت راهنمایی کردین، چشم درخواست نمیدم😅

دلیل اینکه نمیخوامش هم اینه موقعیت اجتماعی و مالیش خیلی پایین تر از ماست و من این موضوع برام مهمه، ظاهرش هم جذبم نمیکنه وگرنه اخلاق و شخصیت خوبی داره