2777
2789
عنوان

بیاید

62 بازدید | 4 پست

سلام ب ممتون 

من همونم ک گفتم مادرشوه م بهم اصلا زنگ نمیزنه و دعوت نمیکنه و تاپیک قبلیم هست

امشب زنگ زد گفت بیاید شام ماهم رفتیم تا رفتیم هنوز لباسمونو در نیاوردیم گفت زنگ نمیزنی نمیای هنوز داره تلافی میکنه حرفمو 

منم گفتم مامان سوال پرسیدی؟گفت نه گفتم نمیای زنگ نمیزنی منم جوابشو دادم با خنده گفت نه شما بیاید بعدش دیگ کش پیدا کرد حرفمون تا اینکه آخرش گفت شوخی کردم شوهرم بیرون بود اومد داخل ب اون گفت ب زنت گفتم چرا زنگ نمیزنی نمیای پررو پررو تقصیر شوهر اوسکولمه که انقد رو داده حرفی ک ب من میزنه دوباره ریپیت میکنه ولی هنوز ازش حرص دارم قراره فردا شوهرم بره چندتا حرف بزنه نمیدونم چرا انقد دنبال حرفه

بدون شوهرت نرو تمام  حتی شوهرت گفت برم بیرون بیام بگو منم میام یا بگو منو ببر خونه هروقت کارت ...

جلو شوهرمم میگه همیشه میگم تا شوهرم اومد داخل گفت به زنت اینجوری گفتم 

نمیدونم با این سن و سالش از جون من چی میخواد چرا انقد بحثی کش میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو شوهرمم میگه همیشه میگم تا شوهرم اومد داخل گفت به زنت اینجوری گفتم  نمیدونم با این سن و سال ...

شدی مثل من 

الان فقط فقط با شوهرم آخر شب میرم یه ساعت می‌شینم میام 

قبلاً تا خونه تکونی هاش کار میکردم 

شدی مثل من  الان فقط فقط با شوهرم آخر شب میرم یه ساعت می‌شینم میام  قبلاً تا خونه تکونی ...

اره همینم مونده نمیدونم چیکار کنم میدونم ارزشم نداره ها ولی چرا دست از زبونش نمیکشه