2777
2789

دفعه ی سومه که طلا گم میکنم دیگه دارم به جنون میرسم دفعه اول پلاکم شکست تو دستما کاغذی گذاشتم و انداختمش

دفعه دوم پارسال بود گوشواره هامو شکست گذاشتم تو کمد درست کنم نفهمیدم چیشد 

الانم پلاکم گم شده کسی بوده با ذکری دعایی چیزی پیدا کنه 😭😭😭خیلی ناراحتم نمیدونم گم کردم یا قایم کردم 

انشاالله پیدا شه ولی ی گاوصندوق بخرید که انقدر ضرر نزنی🥲

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستبند پسرم نقره بود داده بودیم واسش درست کنم اسم حک کنن ،یهو گم شد هیچوقت پیدانشد،بخدا طلا بود انقد دلم نمیسوخت خودم رفتم قبل تولدش دادم واسش درست کنن با کلی ذوق هیچوقت یادم نمیره

🤦☹️طلا براچیته وقتی نمیتونی نگهداری کنی ازشون...همه جارو خوب بگرد سوراخ سمبه هارو اخه دختر تو‌مگه ج ...

چرا دارم خب طلا ها ریز بود برا بچگیم بود گوشواره ها مجردیم بود از خودمو که با سرویس طلام فروختم این ها رو هم گم کردم از ترس دزد قایم میکنم نمیفهمم کجا میذارمشون ولی خب یه جاهایی که عقل جنم نمیرسه 

من شنیدم برای پیدا شدن گم شده سوره یاسین نذر سید سبز قبا کنید خیلی زود جواب میده.اگر اشتباه نکنم یه امامزاده ییه سمت گیلان

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

سلام عزیزم

نگران نباش ان شاءالله پیدا میشه

منم چن وقت پیش یه دستبند گم کردم که خیلی سنگین بود و دوسش داشتم ، دادم خواهرم بزاره پیش خودش ، روز بعد آرش گرفتم و خودم برش داشتم تا گم نشه ، بعد یادم رفته بود کجا گذاشتمش چون خیلی در میآوردم گفتم شاید بیرون جاش گذاشتم ، خلاصه کل خونه رو چندیننننن بااارررر زیر و رو کردم ولی پیدا نشد ، آخرش دیگه ازش نا امید شدم ، یه روز مامانم داشت کند و مرتب میکرد ، گفت عههه اینجاس ، حالا بالای 50 بار اون کمد و گشته بودیما ،، خلاصه خواستم بگم که نگران و نا امید نباش 

سوره یاسین هم خیلی عالیه ، سه تا پشت سر هم بخونی و بین ش حرف نزنی

بذار گاوصندوق یا تو‌جعبه داخل کشو...اکرم دوست داری بندازی ک باید هیلی مواظبشون باشی

بخدا بدلیجات دارم نمیدونم چرا اونا گم نمیشن هرچند دلم میسوزه اگرم گم بشن ولی طلا رو دارم سکته میکنم اخه میدونی چیشد مامانم یه پلاک کوچولو گرفت برا خودش بمن گفت اونو در بیار اینو بنداز گردنت گفتم اگر گم شد بمن ربطی نداره از خودمم ببر گم نکنم برد و حدود ۱ ماه بعدش آورد گفت بگیرش همونموقع گذاشتم تو کیفم بخدا نمیدونم تو کیفم بوده گم شده یا جایی قایم کردم آخه بچمم کیفمو خالی میکنه 

مشکل اصلی ات بی اتضباطی هس

باید یاد بگیری چیز با ارزش را لای دستمال نذاری

یا توی یک قوطی بذاری

خیلی چیزها گم میکنی ولی چون ارزش نداره متوجه نمیشی

کمی منظم شو

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر