2777
2789
عنوان

شوهرمو میفروشم کسی نمیخوادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30485 بازدید | 493 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خدای نکرده تکثیر شد ؟!؟!؟! چه کسی جوابگو هست ؟!؟!؟

اخه الان تبلیغ میکنن دیدم اسپرم گاو رو استفاده میکنن گفتم شاید واسه اینم به یه دردی خورد.خدا نکنه شبیه این رو کسی تو عمرش ببینه نمیدونی چه جونوری هست

این که شوهر نیست خودش زن زندگیه😂😂😂😂

خوبیاشو گفتم زود بره  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یاد بازار برده فروشان سریال یوزارسیف افتادم.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

شوهر من هیچکدوم از این دردسرا رو نداره. غذام میپزه. سرویسارم میشوره. یه کم فشار بیاری جارو هم میزنه. ...

زرنگی

ایرادشو بگو🤣

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

باید پست کنه براشون و ادرس خودش را ننویسه  اگر برای موزه پست کرد ارسال کننده را&nbs ...

حواست باشه اگه ازدواج کردی الان متاهلی خیلی حواستوجمع کن خودت داری راهکارنشون میدی 

اگه هنوزازدواج نکردی هم دیگه نکن بترس ازروزی که قطعات اعضای بدنت خانمت بفروشه   

حواست باشه اگه ازدواج کردی الان متاهلی خیلی حواستوجمع کن خودت داری راهکارنشون میدی  اگ ...

زن دارم

فکر کنم تمام قطعاتم را مثل اموال شرکتها پلاک اموال زده باشه

و بیشتر از هزار تا ردیاب نصب کرده

حساب یک تار مویم را هم داره

فروختن که هیچ

شما فکر کن از بیرون بیام در حالی که یک تار مو سر جاش نباشه !!!!!!!!!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
خوبیاشو گفتم زود بره    

حالا بدون‌شوخی قدر بدون

میری سرکار و اینا هرچی بخوای واسه خودت میخری مهمونی میری و..

اووو انقد شوهر من رو این چیزا سخت گیره

منم مث تو درونگراما ولی رفتوامدم دوست دارم حداقل هر ۱۰ روزی یبار ببینم بقیه رو 

حیفه نفروشش😂

زن دارم فکر کنم تمام قطعاتم را مثل اموال شرکتها پلاک اموال زده باشه و بیشتر از هزار تا ردیاب نصب ک ...

خوشبخت باشین درکنارهم لطفاهیچوقت اذیتش نکن زن ظریفه زن شکننده ست به کوچکترین بی مهری میشکنه بعدهرکاری کنی میشه عین قوری بندزده دیگه مثل روزاول نمیشه پس تامیتونین مراقب روح وروانش باشین آسیب نبینه 

حالا بدون‌شوخی قدر بدون میری سرکار و اینا هرچی بخوای واسه خودت میخری مهمونی میری و.. اووو انقد شوه ...

به خودش گفتم میخوام آگهیت کنم تو دیوار بفروشمت. گفت چقدر میذاری؟ گفتم دو میلیارد. گفت بیشتر می ارزما😕 امروز برام هدیه خریده بود فکر کن جدی گرفته ترسیده بچه😂

ولی واقعا دردها و مشکلات هرکس فقط توی قلب خودشن و حتی گاهی قابل بیانم نیستن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به خودش گفتم میخوام آگهیت کنم تو دیوار بفروشمت. گفت چقدر میذاری؟ گفتم دو میلیارد. گفت بیشتر می ارزما ...

😂

اره عزیزم راست میگی.. اگه هرکدوم بخوایم از دغدغه های ذهنی مون بگیم ی طومار میشه نمیشه قضاوت کرد..

خوشبخت باشین درکنارهم لطفاهیچوقت اذیتش نکن زن ظریفه زن شکننده ست به کوچکترین بی مهری میشکنه بعدهرکار ...

صبح به خیر

ممنون

به نظر من جنس زنها فرشتگان خدایند روی زمین

عده ای کم سنند که ما کودک مینامیم 

عده ای سن بیشتری دارن که ما زن مینامیم

ولی در اصل همان اطفال هستند با هیکل درشت تر 

سعیم همینه که شرمنده خدا بابت امانتیش نشم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر