2777
2789

یه دختر ۲۰ ساله

اصلا حرف نمیزنه و به شدت گوشه گیر

حتی تو مهمانی هم جمع و ول میکنه میره میشینه تنها تو اتاقی که چراغاش خاموشه

قرص اعصاب روزی ۸ تا میخوره و خیلی تاکید داره کسی ندونه

همش می‌ترسه 

کاراش و عقب میندازه 

همش کاراشو خراب میکنه 

همش حرف خودکشی میزنه 

اصلا حرف نمیزنه و همش تو اتاقشه

پرخوری میکنه 

لباش و دستشو زخمی کرده میگه دردش خوشم میاد

عصبیه و بی حوصله 

غمگین و افسرده

میخواد گریه کنه ولی میگه نمیتونم

به نظرتون مشکلش چیه 

نظرتون راجع بهش چیه چیکار کنه

دختر خالمه دلم خیلی براش میسوزه همش گریه می‌کنه میگه میخام برم..خالم داره دیوونه میشه...چیکار کنیم؟؟🥺

ببریدش پیش تراپیست

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه اتفاق بدبراش افتاده بهش شوک وارد شده ببریدش پیش روانشناس

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
شکست عشقی؟ از اول اینجوری بود؟ چی شد‌ک اینجوری شد

قطعا براش یه اتفاقی افتاده ادم یهو اینجوری تااین حد شدیدافسرده نمیش

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

شکست عشقی؟

کمبود محبت؟

بی پولی؟

یا شایدم یجایی ک ب کمک نیاز داست و یکی باید کنارش بود هیچکس نبود هیچکسسس اینم متونع ی ادمو خیلی وشع گیر کنع 

کدوم علائم دارع

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)