2777
2789
عنوان

داستان آخر عاقبت دروغ و بیچاره شدن یه بچه…..

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 72 پست
شکایت کنه اینکه تهمت زده قابل اثبات نیست باید شکایت کنن

از چي شكايت كنن؟ 

بچه ده ساله رو چيكار كنن؟

اون بچه از عمد ك زيرش نگرفته و ضمن اينكه درگير دعواي بزرگترا شده از جمله دعوايي ك مامان همين پسر ب دروغ ب جاريش گفته شوهرت خيانت كرده و احتمالا كلي دعوا تو خونه شون درست شده

اخرش ي شر بزرگتر از توش در مياد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه شوهر سابقش گفته بیام بیرون میکشمت بچم معلول کردی 

وای یاخدا چه وضعی شده 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

از چي شكايت كنن؟  بچه ده ساله رو چيكار كنن؟ اون بچه از عمد ك زيرش نگرفته و ضمن اينكه درگير دع ...

عمدی یا غیر عمدیش زیاد مهم نیست ،آسیب و وارد کرده

نباید ولشون کرد

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

عمدی یا غیر عمدیش زیاد مهم نیست ،آسیب و وارد کرده نباید ولشون کرد

وکیل گرفته بهش گفته برو یه پرونده باز کن تا بچت ۱۸ سالش که شد یعنی ده سال دیگه خودش میتونه بره شکایت 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies
وکیل گرفته بهش گفته برو یه پرونده باز کن تا بچت ۱۸ سالش که شد یعنی ده سال دیگه خودش میتونه بره شکایت ...

تقصير خودش هم هست رفته تو پاركينگ پشت ماشين

با همون چاقو رفته سراغش اونم ترسيده هول شده

هميشه ميگن مراقب بچه ها تون باشيد توي پاركينگ پشت ماشين ها نرن دنده عقب بگيرن اينجوري ميشه

شكايت فقط قضيه رو پيچيده تر ميكنه 

مث همين دروغي ك خانم گفت و پيچيده تر كرد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره