سلام مامانا من پسرم ۷ ماهشه ۲ هفتس درگیر سرفه های خلط داره دوبار دکتر بردم ک سری آخر آسم و آلرژی بردم الان ۵ روزه داره از داروهاس میگذره سرفه هاش کم شده اما تک و توک هست بعضی وقتا خلطی بعضی وقتام خشک دکتر گفت چزک نیست و برای دندون در اووردنشه هفته پیش یکی در اوورد الانم اونیکی خیلیییییی بد غذا شده و بیقراری داره صبحها ک شیر میخوره انقدر سرفه های خشکی میکنه ک بالا میاره یه مقداریش شوهرم میگه دیگ صبح شیر ندم آخه پسرم رفلاکس هم داره همینجوری خیلی کم شیر و عذا میخوره اونم قطع کنم واقعا کم میشه شیرش در مونده ام ب نظرتون چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دکترش رو زود عوض کن اخه کدوم بچه ای با سرفه دندون در میاره فوقش بی قراری میکنن برای دندون در ا ...
گلم پیش یه دکتر فوق العاده عالی بردم یعنی ۹۹ درصد مردم قبولش دارن فقط گفت امکان حساسیت هست و شربت برم هگزین هم داد و اینکه گفت بخاطر ترشح زیاد بزاق دهانشه و از طرفی گفت باید تست حساسیت بدی براش تا ماه آینده رفلاکسشم تشدید شده بخاطر بزاق دهانش و معدشو اسیدی کرده واسه همین بالا میاده
عزیزم بعضی دکترا فقط اسم در میکنن دیگه مثل قبل طبابت نمیکنن ب هر حال من وظیفم بود بهتون بگم پیش ی دک ...
تو این دو هفته آزیترومایسین سیتریزین برم هگزین قطره بتامتازون همرو استفاده کرده زیر نظر دوتا دکتر مختلف نمیگم کم نشده اما کامل خوب نشده بخصوص تو خواب خیلی اذیته میگفتن برای آلودگی هوام هست من زیاد جایی هم نمیرم
سلام عزیزم میشه جواب بدید که بچه تون سرفه هاش خوب شد چیکار کردید که خوب شد منم الان یه ماهه درگیر سرفه های شبانه پسرم هستم هرچی دارو میخوره بی فایده اس