2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجورین؟؟؟

259 بازدید | 22 پست

بچه ها شوهر من اصلا ابراز علاقه بلد نیست از طرفی کارشم زیاده خیلی خسته میشه ولی خب من بازم حس میکنم نیاز ب محبت دارم و خیلی وقتا خودم پیش قدم میشم ولی یهو راجب ی چیز دیگه حرف میزنه بنظرتون دلش نمیخواد برم سمتش؟ چیکار کنم من واقعا؟؟؟شوهرای شما اینجورین؟؟؟

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

کاربران گرامی  

این دوستم یک پسری رو خیلی میخواست. اما اون پسر بهش خیانت کرد و رفت دنبال یک دختر دیگه. 

حالا این دوستم میخواد اون پسر برگرده پیشش و همه چیز رو فراموش کنه. چون بدون اون پسر نمیتونه زندگی کنه. میخواد با اون پسر ازدواج کنه. 

لطفا اگه دعایی میخواین بکنید یا نصیحتی دارید یا... بیاین تو این تاپیک. 👇 ممنون میشم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12524385/میدونستی-اگه-چهل-نفر-در-حقت-دعا-کنن-حاجتت-برآورده-میشهبیا-توتاپیک-دل-شکسته-ها

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 🫥و تاحالا فکر نمیکردم چیز عجیبی باشه

اخه چرا ؟ من وقتی دوست دخترش بودم باهام خیلی بهتر رفتار می‌کرد خب من اون آدمو میخواستم واقعا ی وقتایی انقد از بیتوجهیش ناراحت میشم که دلم میخواد جدا شم و مطمعنم تو اولین فرصت که احساس قدرت کنم میرم 

عزیزم شاید بلد نیست خوب با آرامش بهش بگو و یادش بده بگو که نیاز به توجهش داری

بیشتر از ده بار منطقی بهش توضیح دادم و اونم پذیرفته و عذر خواهی کرده مثلا من شب سالگرد عقدم هیییییچ کادویی نگرفتم حتی یه گل با اینکه این موضوع برام مهمه ولی اون نادیده گرفت چرا ؟ چون مهمون داشتیم خب مهمون به یه شاخه گل تو حمله که نمی‌کرد میگرفتی

وقتی دوس دخترش بودم بلد نبود خیلی

منم اذیت بودم

رفتیم مشاوره یاد گرفت که چقد واسه خانوما مهمه این حرفا رو همش بشنون

الان می کنه ولی نه به خوبی مردای چرب زبون که کلی متن رمانتیک مینویسن😒😒

مثلا در حد قربونت بشم و زندگیم و انقد خوشگلی که‌..‌‌...

از این چیزا بلده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بیشتر از ده بار منطقی بهش توضیح دادم و اونم پذیرفته و عذر خواهی کرده مثلا من شب سالگرد عقدم هیییییچ ...

عزیزم شاید خجالت کشیده دوباره سعی کن عزیزم با جنگ و دعوا چیزی حل نمیشه بهترین راه همون صحبت منطقی هستش

سلامتی و خوشبختی دخترم