2777
2789

سلام خانوما،من این جدول و تو نت دیدم.امتحان کردم،واس بچه اولم و خیلی از اطرافیانم درست دراومد.

الان باردارم ۸ هفتمه.جنسیت و دختر زده.یعنی واقعیه؟! یا الکی و شانسیه!؟ 

جنسیت دست خداست،هر چی خدا صلاح بدونه راضیم ب رضاش.

فقط صحت این جدول و کسی تایید می‌کنه ؟ یا مثل خیلی روشهای تعیین جنسیت دیگ، فقط شانسی و واسه سرگرمیه؟ 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
دوسداری رفتی ان تی بیا روبیکا جنسیتو بگم گلم

باشه عزیزم.

چجوری بهتون آیدی بدم 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ای دیم تو امضامه

ممنون عزیزم

آره دیدم 🥰 انشاالله ان تی رفتم بهتون پیام میدم.

جدول چینی برا من جنسیت درست  گفت

نمی‌دونم منم سر بچه اولم امتحان کردم درست بود.البته الان ک دنیا اومده امتحان کردم.پسرم دو سال و ۸ ماهشه.

الآنم میزنه دختر،دیگ تا سونو جنسیت باید صبر کنم.

خودت دوست داری جنسیتش چی باشه 

فقط کنجکاوم، فرقی نداره.

هر چی صلاح خدا باشه راضیم.

شک نکن هر چی که خودت فکر می کنی همونه 

حسم میگ پسره،ولی جدول چینی منو ب شک انداخته.