2777
2789
عنوان

واقعا گیج شدم از دستش

55 بازدید | 8 پست

بچه ها من یک ساله تو رابطه ام تو این یکسال مسافرت بیرون همه جوره دوستم خوب بوده ولی از دیشب خیلی داغونم چون دعوت نامه کاری براش فرستادن میخواد مهاجرت کنه بعد از اول دوستیمون گفت ازدواج نه الان میگه بیا ازدواج کنیم یه بار میگه یه کشور دیگه عقد کنیم دوباره میگه نه هرکار لازم باشه می کنم زنم شی باهم بریم گفتم تو تکلیفت نمی دونی برو اول بپرس ببین چیه شرایطش  من اگه قرار باشه ۲ ۳ سال وایسم تا کار منو درست کنی نمی تونم بهتره بری دنبال زندگیت  میگه همه امکانات با اوناس  خلاصه گیج شدم از دستش  شما باشید چه تصمیمی میگیرین؟

اگه اعتماد داری برو مگه خری بمونی تو این خراب شده؟

اخه نباید مثل ادم خاستگاری کنه؟؟ اولش گفت اول خودم برم بعد کار تورو درست کنم ناراحت شدم  چون میترسم زنش بشم ولم کنم بزاره بره چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اعتماد نداری بدرد نمیخوره بری هم دلنگرانی ولش کن بره

اعتماد دارما می دونی چرا اینجوری شدم؟ انقدر این مدت حرفش عوض کرده ترسیدم نمی تونم حرفاش جدی بگیرم به من میگه من بدون تو نمی تونم نابود میشم و .. دوباره از یه طرف میگه احساسات تو کار جواب نمیده من فردا ببرمت خونه زندگیم درست نباشه چی  اخرش گفتم هر تصمیمی بگیری احترام میزارم  اگرم به رفتن باهم من نمی تونم صبر الکی کنم خوب گفتم؟

اره خوبه ولی منطقی تصمیم بگیری ها احساسی نباش کشور غریب اگ ولت کنه بدبختی ها

کنارش باشم مشکلی پیش نمیاد ولی عقد کنیم تا اون کارش درست شه خیلی بد من دوستم اینجا شوهر کرد الان دو ساله از شوهر دوره  خیلی بد اینطوری  موافقم  ممنونم ازت عزیزم