2777
2789
عنوان

ای کشتی نجات نجاتم بده🙏💚

101 بازدید | 4 پست

السلامُ عَلَیکَ یا اباعَبْدِاللّه وَ عًلی الاَرواح الَّتی حَلَّت بِفِنائِک عَلَیکَ مِنّی سلامُ اللّه ابداً ما بَقیتُ وَ بَقیَ اللَّیلُ وَ النَّهارُ و لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکُم اَلسّلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علِیِّ بن الحُسین وَعَلی اُولاد الـحُسین وعَلی اَصحابِ الحُسین

متن عکس برای دوستان روشندل: سلام میدهم و دلخوشم که فرمودید هرآنکه در دل خود یاد ماست زائر ماست.

اللهم عجل لولیک الفرج🙏🙏🙏💚💚💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه صلوات بفرستید برم سر خونه زندگیم زودتر پول بیاد دستمون

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه